Categories: Comunitate

Medicul Lucian Miron: Nu am greșit cu nimic

Agenția Națională de Integritate (ANI) a anunțat că directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Deva, Lucian Miron (foto), s-a aflat în incompatibilitate în perioada mai 2020-aprilie 2021.
„S-a aflat în stare de incom­pa­ti­bilitate în perioada 25 mai 2020 – 02 aprilie 2021, întrucât a exercitat si­multan funcțiile de membru al Comi­tetului director al Spitalului Județean de Urgență Deva (director medical) și administrator al unei societăți comer­ciale”, susțin cei de la ANI.
Numai că din nou, această Agenție a dat-o în bară, deoarece medicul Lucian Miron a avut cabinet medical, nu a administrat alte afaceri, ca să fie în stare de incompatibilitate. Contactat, directorul medical al spitalului din Deva a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN: „Nu am greșit cu nimic, voi contesta această situație, nu am adus nimănui nici un prejudiciu. Voi ataca în instanță decizia celor de la ANI”. Lucian Miron a fost numit în echi­pă cu Emil Stoica, să conducă unitatea sanitară deveană pe perioada pan­demiei de Covid.
Medicul Lucian Miron va candida,
în 29 august 2022 pentru postul de director medical, scos la concurs. (S. Popa)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago