Categories: Sport

Meciuri cu vedete şi pretenţii, organizate de FC Hunedoara

Ciprian Marinuţ

O parte a jucătorilor de legendă din echipa de aur a Corvinului Hunedoara vor participa, azi, la un inedit eveniment sportiv care îşi propune să reaprindă interesul pentru fotbal în municipiul de pe Cerna şi să evidenţieze legătura între sport şi educaţie. Este vorba de un cuplaj fotbalistic ce va fi găzduit de Stadionul „Michael Klein”, de la orele 16.00 şi 17.00.

Fotbal pe pâine
Foştii mari jucători Gabor, Petcu, Nicşa, Dubinciuc, Gălan, Stroia sau Oncu vor face parte din echipa de old-boys a Corvinului Hunedoara care va evolua în meciul vedetă al cuplajului în compania unei selecţionate a profesorilor de liceu din oraş. Partida este programată de la ora 17:00 şi va fi precedată de la ora 16.00 de un joc al „tinerelor speranţe” în care se vor întâlni o selecţionată a liceelor din municipiu şi una a tinerilor fotbalişti din echipa de seniori a clubului FC Hunedoara. Ineditul cuplaj fotbalistic programat azi este organizat de FC Hunedoara cu scopul de „popularizare a activităţii fotbalistice în comunitatea locală hunedoreană şi cu dorinţa de a întări relaţia simbolică între sport şi educaţie”, se arată pe site-ul suporterilor „alb-albaştri”. Intrarea publicului este liberă.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Tot ceea ce dăruim se întoarce mai devreme sau mai târziu la noi. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel national si mai apoi la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email geta.iacob97@yahoo.com

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

21 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

21 de ore ago