Categories: Actualitate

Măști și concentratoare de oxigen donate de Superbet

În județul Hunedoara va ajunge un con­centrator şi 25 măşti de oxigen, donația venind din partea Fundaţiei Superbet şi Aso­ciaţiei Iniţiativa pentru Compe­ti­ti­vitate.
La nivel național sunt donate peste 100 de concentratoare şi 3.000 măşti de oxigen, pentru pacienţii cu Covid, internaţi în spi­tale. „Am înţeles nevoia acută de dotare a spi­talelor cu aceste echipamente, aşa că ne-am mobilizat imediat. Eforturile pe care le-am depus în ultimele zile au fost imense pentru că a fost o adevărată provocare să găsim concentratoarele pe piaţa internă co­mună. Nu am fi putut face asta fără sprijinul celor de la Superbet, cărora le mulţumesc pentru ca au avut iniţiativa acestei campanii şi că au finanţat integral toate echipa­men­tele ce vor fi donate. Pe această cale, le mul­ţumesc şi partenerilor Shape Robotics care, încă o dată au demonstrat că sunt prezenţi atunci când societatea are nevoie de ei. De departe, cea mai mare provocare a fost prio­ri­ti­zarea spitalelor unde vor fi donate e­chi­pamentele, însă, am avut un real sprijin din partea DSU şi a Ministerul Sănătăţii, prin Laura Vladislav, care ne-a facilitat comu­ni­carea cu Direcţiile de Sănătate Publică din ţară”, a declarat Andreea Paul, fondator INACO. Concentratoarele de oxigen au fost achiziţionate din Danemarca, Germania şi Franţa şi reprezintă o parte esenţială în actul medical de tratare a pacienţilor care ajung în spital cu forme grave de COVID19. (M.G.)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

3 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

19 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

19 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

20 de ore ago