Categories: FlashStiri

Mare sãrbãtoare la Densuş

În comuna Densuş, va avea loc duminică, 26 iunie, sărbătoarea „Fiii satului”, aflată la a VI-a ediţie. Evenimentul, devenit deja tradiţional, îi aduce la Densuş nu doar pe toţi locuitorii comunei, ci şi din localităţile limitrofe, dar şi din marile oraşe ale judeţului. Şi ediţia de duminică nu duce lipsă de momente deosebite. Astfel, copiii se vor întrece într-un concurs de triciclete şi biciclete. Tinerii din comună vor participa la campionatul de fotbal dintre sate – ocazie cu care va fi inaugurat şi terenul de sport din Densuş. De asemenea, invitaţii vor avea parte de un spectacol de muzică şi dansuri populare, precum şi de un concert de muzică folk, pop şi rock – susţinut de Vasile Şeicaru şi trupa „Pragu` de sus”. (C. Ghenea)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Cetatenii comunei Densus au petrecut cu bucurie stiind ca acesta este ultimul an in care mai sunt batjocuriti de măiestrul primar! Vin alegeri la anul.Iuhuuu!

  • Mai mare rusinea ca in asemenea vremuri triste un primar poate sa investeasca in terenuri de fotbal artificiale, cu gazon de ultima generatie cica... Intr-o comuna in care 80% din locuitori sunt someri,pe care primaria nu-i ajuta cu nimic,pentru care nu se creeaza locuri de munca, se fac investitii haotice. Pai in asta consta "maiestria" primarului atat de laudat? Ia mai cercetati si o sa aflati cum se duc pe apa sambetei banii comunei Densus. Focuri de artificii cand oamenii au nadragii rupti in cur. Huoooo!

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

13 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

13 ore ago