Maraton de 24 de ore în scop umanitar

26 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Maximilian Gânju

Mai mulţi sportivi din Valea Jiului vor alerga pentru a strânge bani pentru un miner care şi-a pierdut un picior, dar şi pentru ca mai mulţi micuţi din Valea Jiului să poată începe şcoala în bune condiţii.
Astfel, Viorel Mihăilescu, Daniel Mihai, Georgeta Ma­nolache, Adi Varga, Ilie Iloiu şi alţi sportivi care vor dori să participe, vor porni în cursa umanitară de 24 de ore pe 19 septemb­rie a.c. ”Până în 19 septembrie 2020 voi încerca să vă con­ving că merită să ajutăm copiii şi cazurile alese de noi. Voi face echipă cu Daniel Mihai, Georgeta Manolache, Adi Varga, Ilie Iloiu şi toţi cei care se vor decide să se alăture proiectului nostru de a aduna bani de la oamenii cu suflet. (…) Ne dorim ca în echipă să ni se alăture oamenii cu suflete mari, pentru ca lupta noastră să se desfăşoare atât în direcţia multiplicării proiectelor de întrajutorare a copiilor cu autism, dar în acelaşi timp dorim să vă alăturaţi donând şi pentru două cazuri distincte din Lupeni”, a spuns Viorel Mihăilescu, sportivul care va fi în cursa ultra maratonului.
Unul dintre cazurile pentru care se zbat sportivii este cel al unui fost miner accidentat, căruia i s-a amputat un picior de deasupra genunchiului în luna mai a acestui an. Do­naţiile vor ajunge şi la 20 de copii din medii defa­vorizate, pentru achiziţia de hăinuţe şi rechizite, astfel ca micuţii să poată începe anul şcolar 2020-2021 în bune condiţii.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Campionatul Naţional de atletism pentru junior şi tineret

Etapa finală din cadrul Campionatului Naţional de atletism pentru sportivi până la U20 se va desfăşura în 28 şi 29...

Partidul Forţa Naţională: Candidaţii pentru Consiliul Local Haţeg

Comunicat de presă al deputatului PSD Ilie Toma. Lucian Nicolae Bode, ministrul PNL al Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, speră că s-a dat terenul nelicitat de R.A.R.!

Registrul Auto Român, prin Hotărârea Consiliului de Administraţie al R.A.R. nr. 8/10.08.2019 a demarat procedurile de concesionare a unui teren...

Închide