Mama criminală din Lupeni, condamnată cu suspendare

Ieri, Tribunalul Hunedoara a dat sentinţa în dosarul în care Simona Andreea Papp, de 27 de ani, din Lupeni, este judecată pentru că şi-a omorât propriul copil, imediat după ce l-a născut, aruncându-l în râu.
„Instanţa a admis cererea de schimbare a încadrării juridice din omor calificat comis asupra unui membru al familiei în uciderea nou-născutului de către mamă. Pentru această infracţiune, inculpata a fost condamnată la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe o perioadă de trei ani, fiindu-i interzise şi anumite drepturi civile”, a informat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.
Instanţa a mai dispus ieri eliberarea de îndată din arest preventiv a femeii, scăzându-i din condamnarea de doi ani şi şase luni perioada petrecută în spatele gratiilor, respectiv 5 martie 2016 – 2 noiembrie 2016. Sentinţa Tribunalului Hunedoara nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.
Reamintim că Simona Andreea Papp a fost prinsă de poliţişti, la mai puţin de 24 de ore după ce trupul unui nou-născut a fost găsit pe data de 1 martie a.c., în Jiul de Vest. Anchetatorii au reuşit să dea de urma ei cu ajutorul medicilor de la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, după ce la unitatea medicală a ajuns o femeie care acuza dureri şi sângerări în zona genitală. A fost consultată de specialist, iar acesta şi-a dat seama imediat că născuse recent şi a alertat poliţiştii. Simona Andreea Papp este căsătorită şi mai are doi copii minori. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cinci ani de închisoare pentru preotul evazionist din Luncoiu de Sus

Preotul paroh Ioan Poenar, din Luncoiu de Sus, va merge la închisoare pentru cinci ani. Ieri, Curtea de Apel Alba

Directorul medical al Spitalului Judeţean Deva arată situaţia reală a Secţiei de Pediatrie. „Unii vor ca în două luni să facem ce nu au făcut alţii în 10 ani”

Zilele acestea, se tot bate monedă pe faptul că la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean din Deva, condiţiile sunt...

Bulina neagră, 3.11.2016

Mihai Irimie, primarul comunei Şoimuş Pentru ratarea unui proiect cu finanţare europeană destinat realizării unui sistem de alimentare cu apă

Închide