Mai multe străzi din Deva intră în reparaţii

04 AsfaltareUn număr de 13 străzi din Deva şi localităţile aparţinătoare vor intra în reparaţii, lucrările urmând să înceapă luni, 11 iulie. Administraţia locală a municipiului a aprobat un grafic de lucrări conform căruia drumurile vor fi reparate.
Câteva dintre aceste străzi, cum ar fi străzile Burdae şi Vâlcele din Cristur, au fost deteriorate în urma ploilor abundente, devenind impracticabile.  Printre arterele rutiere care au fost trecute în lista Primăriei Deva pentru a fi reabilitate se numără strada Eminescu, unde vor fi reparate trotuarele, strada Privighetorii, unde se va interveni în mai multe locuri, sau Bulevardul 22 Decembrie, unde vor fi făcute lucrări în zona sensului giratoriu de la Dacia Service. De asemenea, vor beneficia de lucrări de reparaţii străzile Horia, Victor Babeş, A. Şaguna, Traian Vuia sau Bulevardul Decebal.
Potrivit lui Răzvan Mareş, viceprimar al municipiului Deva, problemele existente pe aceste drumuri erau stringente, iar reparaţiile nu mai puteau fi amânate, mai ales în cazul celor deteriorate în urma inundaţiilor. Lucrările vor fi finanţate de la bugetul local şi se vor încheia în câteva luni. (N.Bumbac)

Un gând despre „Mai multe străzi din Deva intră în reparaţii”

  1. Pe toate strazile bordurile sunt uzate. Trebuie inlocuite de urgenta.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.