Măgura Pui profită de paşii greşiţi făcuţi de rivale

Ultima rundă a Ligii a V-a, cel mai mic eşalon fotbalistic hunedorean, a fost una favorabilă liderului Măgura Pui. Pe lângă victoria categorică obţinută în faţa celor de la CS Ghelari, trupa lui Ovidiu Ciolea a profitat de remizele înregistrate de urmăritoarele sale, Zarandul Crişcior şi AS Sântămăria Orlea.

Sântămăria Orlea, egalată în prelungiri
Lider la golaveraj înaintea rundei, Măgura Pui a obţinut cea mai categorică victorie a sezonului, trecând cu 10-0 de CS Ghelari, una din echipele care începuse bine acest campionat. Gruparea antrenată de Ovidiu Ciolea a rămas pe prima treaptă a podiumului, profitând de semieşecurile rivalelor sale. Astfel, Zarandul Crişcior a fost ţinută în şah la Dobra şi are cu două puncte mai puţin decât liderul. În schimb, duelul Unirea General Berthelot – AS Sântămăria Orlea s-a încheiat cu o remiză spectaculoasă, scor 3-3. Deşi oaspeţii au marcat al treilea gol în minutul 88, preluând conducerea, Unirea nu a renunţat şi a egalat în al treilea minut de prelungire, prin golul înscris de Claudiu Bâhu.

Metalul „s-a distrat” cu Sargeţia
O victorie categorică a obţinut şi Metalul Crişcior, care a înscris de şapte ori în poarta Sargeţiei Bretea Română iar Foresta Lunca a câştigat clar, pe teren propriu, în faţa echipei CS Comunal Ilia. Ultima clasată, Santos Boz, a rămas fără victorie în acest sezon, pierzând din nou pe teren propriu. Cea care a plecat cu toate punctele a fost Agrocompany Băcia, echipă care a întors rezultatul după ce a fost condusă, golul victoriei fiind marcat în ultimul minut de joc.

Liga a V-a, etapa a IX-a
Măgura Pui – CS Ghelari 10-0
Victoria Dobra – Zarandul Crişcior 1-1
Unirea General Berthelot – AS Sântămăria Orlea 3-3
Metalul Crişcior – Sargeţia Bretea Română 7-0
Foresta Lunca – CS Comunal Ilia 5-2
Santos Boz – Agrocompany Băcia 1-2
Ponorul Vaţa a stat
(Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare