Sport

Măgura Pui a fost declarată oficial câştigătoarea Ligii a V-a judeţene

Nicolae Gavrea

Duminică a fost programată etapa a XXVI-a din Liga a V-a de fotbal Hunedoara, penultima din acest sezon, deoarece după condiţiile meteorologice din martie, o etapă, cea de-a XVI-a, a fost amânată şi se va juca la finalul acestei săptămâni.

Penultima etapă disputată a fost una de vacanţă, în general, clasamentul, în totalitate fiind oarecum cunoscut. Noua campioană a judeţului Hunedoara în această ligă este formaţia Măgura Pui, care însă nu a jucat duminică deoarece adversarii acesteia, cei de la Santos Boz, au fost excluşi din competiţie.
Asociaţia judeţeană de fotbal Hunedoara a acordat însă, în mod oficial, diplomele, premiile şi tricourile de campioni ai Ligii a V-a pentru echipa clasată pe locul I, Măgura Pui, şi cu această ocazie, pe sadionul din Pui a fost organizată o partidă de fotbal amicală între componenţii lotului formaţiei campioane împărţiţi în două echipe, astfel că suporterii i-au putut vedea evoluând pe toţi cei care au contribuit la obţinerea titlului de campioană a judeţului în sezonul 2017-2018.
Revenind la etapa disputată duminică, Zarandul Crişcior a învins cu 6-2 în deplasare pe Agrocompany Băcia şi se situează în clasamentul sezonier pe locul secund, iar echipa din Băcia termină campionatul pe penultimul loc. Pe locul al treilea din clasament se menţine CS Comunal Ilia, care a stat în această penultimă etapă, dar are un avans de doar două puncte faţă de urmăritoarele Metalul Crişcior şi Unirea General Berthelot, întâlnirea de duminică dintre aceste două echipe fiind finalizată cu victoria gazdelor din Crişcior, cu 2-0.
Cum Metalul Crişcior mai are o restanţă de disputat, cu recent exclusa din campionat AS Santos Boz, joc pe care îl va câştiga cu 3-0, sunt de urmărit evoluţiile din ultima etapă pentru formaţiile care practic mai au şanse la locul III de pe podiumul de premiere: CS Ghelari, care va aduna la total alte puncte după validarea cu 3-0 în favoarea sa a jocului cu Santos Boz, deşi la vremea disputării partidei, echipa din Boz a obţinut o victorie de palmares.
CS Ghelari a câştigat duminică, acasă, jocul (scor final 5-3) cu Foresta Lunca Cernii, formaţie care va termina campionatul în subsolul clasamentului. Ar mai fi de văzut cine termină pe şapte, pe acest loc fiind acum AS Sântămăria Orlea, după victoria de acasă, cu 3-0, în faţa celor de la Ponorul Vaţa, care nu au, însă, contabilizate punctele în plus cu Santoz Boz, dar pe această poziţie ar putera urca şi Victoria Dobra, care, în ultima etapă, a câştigat, cu 3-0, la Sargeţia Bretea Română, echipă ce va rămâne pe locul 10.

Rezultatele etapei 26
ACS Agrocompany Băcia- AS Zarandul Crişcior 2-6
AS Săntămăria Orlea- AS Ponorul Vaţa 3-0
AS Sargeţia Română- AS Victoria Dobra 0-3
CS Ghelari- AS Foresta 5-3
AS Metalul Crişcior- AS Unirea Gen. Berthelot 2-0
AS Măgura Pui- AS Santoz Boz nu s-a disputat
CS Comunal Ilia a stat
Ultima etapă: duminică 17 iunie, de la ora 11.00
AS Foresta- AS Unirea Gen. Berthelot
AS Victoria Dobra- AS Metalul Crişcior
AS Ponorul Vaţa- AS Măgura Pui
AS Zarandul Crişcior- CS Ghelari
CS Comunal Ilia- AS Sargeţia Bretea Română
ACS Agrocompany Băcia- AS Sântămăria Orlea
AS Santos Boz nu evoluează, fiind exclusă din campionat

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

A cucerit Everestul!

Alpinistul Adrian Ahriţculesei, din Petroşani, a cucerit vârful Everest (8.848 m), potrivit unui anunţ făcut…

10 ore ago

Cum să alegi ochelarii de soare vara aceasta

Fie că vorbim de ochelari de soare pentru bărbați sau femei, aceștia sunt mai mult…

10 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj din zonă a încercat să cum­pere niște voturi de…

o zi ago

ADR Vest: Urgența din Deva, exemplu de bune practici la nivelul Regiunii Vest

Șeful județului a vizitat, ieri, noua Uni­tate de Primiri Urgențe a Spitalului Jude­țean de Urgență…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că echipa pe care o conduce a reușit o…

o zi ago

Bulina neagră

Silviu R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată, după ce a…

o zi ago