Lupte libere. Sportivele de la LPS Cetate Deva, pe podium

8 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Finala Campionatului Naţional de Lupte seniori U23 s-a desfăşurat anul acesta la Covasna, iar după trei zile de competiţie, sportivele secţiei de lupte din cadrul L.P.S. Cetate Deva au obţinut rezultate notabile.

Astfel, Denisa Iuliana Fodor a cucerit locul II şi medalia de argint în întrecerea de la categoria 59 kg, iar Ioana Elena Anca, locul III şi medalia de bronz la categoria 62 kg. Ambele sportive sunt pregătite de către prof. Suraj Moravan. Alte două sportive legitimate la clubul devean, Dalia Anca şi Mirabela Văcăraşu, au obţinut rezultate care le-au situat în apropierea podiumului de premiere.
Datorită acestor rezultate, obţinute în premieră la un Campionat Naţional de Seniori U23, Liceul cu Program Sportiv Deva s-a clasat la finalul competiţiei, pe un onorant loc III, după C.S. Universitatea Craiova şi C.S. Steaua Bucureşti.
O altă performanţă a fost înregistrată de sportiva Alexandra Chiş, legitimată la CSS Petroşani (antrenor Gheorghe Răducu), ea ocupând locul IV la categoria 73 kg din cadrul Campionatul Balcanic pentru cadeţi, competiţie desfăşurată în Bulgaria. Echipa feminină a României din care a făcut parte şi Alexandra Chiş a ocupat locul I pe naţiuni.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a V-a. Măgura Pui, înfrântă acasă, pierde primul loc

Duminică s-au desfăşurat întrecerile etapei a cincea din campionatul Ligii a V-a judeţul Hunedoara la fotbal.

Jocurile Olimpice – un vis nerealizabil pentru actuala generaţie de gimnaşti

Gimnaştii din România şi-au încheiat participarea la concursul de calificare pe echipe de la ediţia din acest an a Campionatelor...

O nouă amânare în procesul Berbeceanu & procurorii

Ieri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a fost un nou termen în dosarul 222/1/2018, la completul de cinci...

Închide