LUPTE LIBERE. Luptătorii din Deva, calificaţi la finala campionatului naţional

Federaţia Română de Lupte libere a organizat la Constanţa întrecerile etapei de calificare pentru finala Campionatului Naţional individual şi Cupa României pentru juniri de categoria I, la care au participat sportivii de la toate cluburile din ţară.
Aşa cum ne-au obişnuit în ultima perioadă reprezentanţii secţiei de performanţă de la LPS Cetate Deva s-au prezentat şi la aceste întreceri la un nivel superior şi au obţinut cu toţii calificarea la ultimul act, etapa finală a celor două competiţii precizate mai sus.
S-au calificat pentru finală din grupa pre­gătită de prof. Suraj Moravan luptătorii An­dreea Bocănici ( categoria 57 kg), cea care la Constanţa a ocupat locul III la categoria în care ea a evoluat, Sara Bichescu (categoria 62 kg) loc V la Constanţa şi Andrei Buţurcă( categoria 70 kg).
Andreea Vraci, pregătită la clubul devean de către Ioan Ailincăi, s-a calificat fără pro­bleme la etapa finală după ce în întrecerile de la Constanţa s-a situat pe locul III la cate­goria 53 kg, iar Mirabela Văcăraşu (cate­goria 57 kg), Andrada Văcăraşu (55 kg) şi Andrei Mikloş (97 kg), toţi pregătiţi de prof. Gheorghe Văcăraşu, vor participa şi ei la etapa finală a campionatului national şi la Cupa României.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.