Sport

Luptătorii hunedoreni, printre protagoniştii întrecerilor de la Reghin

Nicolae Gavrea

La Reghin s-au desfăşurat întrecerile celei de a doua ediţii a Turneului Internaţional Memorial „Benedek Levente şi ştefănescu Voicu“ la lupte libere, competiţie la care au participat 250 de sportivi de la 20 de cluburi din ţară, precum şi din Ungaria şi Republica Moldova, dar şi lotul naţional de juniori mici.

Reprezentanţii LPS Cetate Deva s-au numărat din nou printre protagoniştii întrecerilor şi au urcat pe podiumul de premiere la mai multe secţiuni şi categorii după cum urmează: din grupa prof. Suraj Moravan- Iulia Alexa locul I, Elena Anca locul II, iar Andrei Buţurcă, Rareş Drăgan, Noni Fodor, Dalia Anca, Bianca Moldovan, Sibilla Sărac şi Sara Bichescu, toţi ocupanţi ai locului III pe categorii.
Antrenorul Cosmin Văcăraşu a avut şi el sportivi clasaţi pe podiumul de premiere la Reghin, astfel: Bianca Obrejan locul II la categoria 35 kg, Denisa Obrejan locul III la categoaria 29 kg, Raluca Covaciu locul III la 29 kg, Dragoş Petreţchi locul II la categoria 71 kg, iar Mihaela Szabo locul V la 35 kg. Din grupa antrenorului Ioan Ailincăi, două sportive, Andreea Vraci şi Lorena Macingo, au câştigat locurile trei la categoriile la care au participat.
Începutul de an a fost bun şi pentru luptătorii de la clubul Inter Petrila, deoarece elevii lui Marian Lukacs au obţinut rezultate foarte bune la turneul de la Reghin. Flavius Csaky a ocupat locul I la categoria 68 kg, Mădălina Pusok, categoria 73 kg şi Kovacs Casian, categoria 78 kg, sau clasat pe locul secund, iar Dennis Lukacs, categoria 68 kg, şi Răzvan Profir, categoria 55 kg, s-au situat pe locul al treilea în întrecerile internaţionale de la Reghin.
Competiţia de la Reghin a fost un util test de verificare înainte de apropiatele Campionate Naţionale, care sunt importante pentru alcătuirea loturilor cu care România va participa la concursurile internaţionale programate în prima parte a anului competiţional.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

21 de ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

21 de ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

21 de ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

21 de ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

21 de ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

21 de ore ago