Luptătorii deveni, printre favoriţii la Cupa României

În Sala Polivalenată din Odorheiu Se­cu­iesc s-au desfăşurat la finalul săptămânii tre­cute întrecerile etapei finale din cadrul Cupei României la lupte libere pentru spor­tivi U15. Au participat 250 de sportivi repre­zen­tând toate secţiile de performanţă din ţară.
Sportivii de la LPS Cetate Deva s-au aflat ca de obicei printre favoriţii întrecerilor şi se întorc acasă cu medalii cucerite într-o com­pe­tiţie reuşită, organizată de către Fede­ra­ţia Română de Lupte libere.Dintre sportivii deveni, Rareş Drăgan a reuşit să cuce­reas­că o medalie de argint la categoria 100 de kg iar colegul lui Marius Scornea, una de bronz la categoria 75 kg.Cei doi sunt pre­gă­tiţi de prof. Suraj Moravan, din grupa dis­tin­su­lui cadrul didactiv evidenţiindu-se şi Lau­ren­ţiu Logojan (categoria 62 kg),Sybilla Să­rac (62 kg) ambii clasaţi pe locul V, iar Cris­tian Bezercu, pe locul VI la categoria 41 kg.
Mihaela Szabo, pregătită de prof. Matei Partenie, a adus la vitrina cu trofee a clu­bului devean o medalie de argint cucerită la categoria 39 kg, iar surorile Bianca (ca­te­goria 42 kg) şi Denisa Obrejan (categoria 39 kg), ambele pregătite de prof. Gheorghe Văcăraşu, s-au clasat fiecare pe locul V la ca­tegoria la care au evoluat. Ştefan Barta­lics (categoria 52 kg), pregătit de Ioan Ailin­căi, a fost foarte aproape de o bună per­formanţă la ediţia din acest an.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare