Lucia Moldovan, aleasă preşedintă a social-democratelor devene

Volodia Macovei

După ratarea adunării de alegeri de acum o săptămână, din lipsă de cvorum, ieri seară, membrele organizaţiei Femeilor Social-Democrate din Deva au reuşit să se mobilizeze şi să ducă până la capăt alegerea conducerii. Prin votul unanim al acestora, noua preşedintă a devenit Lucia Moldovan (foto).
În fapt, Lucia Moldovan a condus Organizaţia Femeilor Social-Democrate din Deva şi în ultima perioadă, dar în calitate de preşedinte interimar.
Dacă săptămâna trecută abia se strânseseră vreo 50 de femei social-democrate, adică jumătate din numărul necesar pentru cvorum, ieri, au venit la adunare 102 membre de partid, respectiv un procent de 52 la sută, suficient pentru ca alegerile să fie statutare.
Şedinţa de alegeri a fost condusă de preşedinta Organizaţiei Judeţene a Femeilor Social-Democrate, Liliana Ţolaş, iar invitaţi speciali au fost parlamentarii Natalia Intotero, Cosmin Nicula şi Laurenţiu Nistor, preşedintele organizaţiei judeţene a PSD.
Partea de vot a mers strună, numai cu unanimitate, fără comentarii sau surprize, dovadă că întreaga adunare a fost organizată în detaliu şi lucrurile s-au stabilit înainte de şedinţă. Cu 102 voturi „pentru“, din 102, Lucia Moldovan a fost aleasă preşedintă a organizaţiei devene. De asemenea, a fost ales un Birou al organizaţiei, format din Gabriela Berbeceanu, Adelina Ghergan şi Nadia Piţu, ca vicepreşedinţi, şi Tania Vasile, ca secretar al organizaţiei, şi 12 membre. S-a mai stabilit şi delegaţia care va participa la conferinţa judeţeană de alegeri a femeilor social-democrate.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

7 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

7 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

7 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

7 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

7 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

7 ore ago