Loviţi pe trecerea de pietoni

7 noiembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Una dintre victime a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovită în timp ce traversa strada, regulamentar, pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc în Deva, iar pietonul rănit este un localnic de 56 de ani.

Poliţiştii spun că la volanul autoturismului implicat în accident se afla o femeie în vârstă de 40 de ani, din municipiul Deva. Şoferiţa conducea pe Bulevardul Iuliu Maniu, din Deva, din direcţia Calea Zarandului spre Bulevardul Decebal, iar când a ajuns la trecerea pietonală, nu a acordat prioritate victimei. Al doilea pieton rănit, tot pe trecere, este o femeie de 37 de ani. Potrivit poliţiştilor, un bărbat de 66 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism pe Strada Piaţa Gării, din Deva, ajungând la trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, nu a acordat prioritate femeii. Din fericire, deveanca de 37 de ani a scăpat cu răni uşoare. Cei doi şoferi vinovaţi sunt cercetaţi penal pentru vătămare corporală. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şi-a înscenat o tâlhărie

O adolescentă a alertat poliţiştii din Petroşani, după ce a sunat la ofiţerul de serviciu şi a spus că a...

Interlopi reţinuţi de poliţişti după ce au dat buzna peste un tânăr

Cei cinci indivizi au acţionat ca nişte recuperatori şi au intrat peste victimă cu scopul de a o intimida. Voiau...

Măsuri pentru extinderea activităţii la spitalul judeţean

Aleşii judeţeni au aprobat ieri, într-o şedinţă extraordinară, hotărârea privind aprobarea protocolului de predare-primire a construcţiei „Extindere bloc operator şi...

Închide