Lotul 4 al Autostrăzii A1, gata în 15 august, Lotul 3, în 15 septembrie

17 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

În sfârşit, loturile 3 şi 4 ale Autostrăzii A1 Lugoj-Deva se apropie de inaugurare, la şase ani de la semnarea contractelor (august 2013) şi după veritabile epopei cu bâlbe administrative, manipulări, promisiuni fanteziste şi probleme tehnice: lilieci, cimitire, halde de steril, reţele de utilităţi mutate după ani întregi, exproprieri făcute greşit, nerecunoaşterea propririlor, autorizaţii de construire, ameninţări cu rezilierea, dar şi alunecări de teren, susţin cei de la Asociaţia Pro Infrastructură.

Oficiali din judeţ susţin că Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva va fi gata doar în luna septembrie 2019, după ce constructorul a cerut o extensie de 45 de zile. Lotul 3 ar fi trebuit să fie finalizat în 28 iulie 2019. În ceea ce priveşte Lotul 4, el va fi terminat în 15 august 2019.
La Holdea, capătul de vest al tronsonului Ilia-Holdea, constructorul (Comsa) a aşternut deja balastul stabilizat şi în scurt timp va pune în operă cele trei straturi de asfalt. Urmează parapetele de protecţie, marcajele şi indicatoarele rutiere şi este gata pentru trafic, mai susţin reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructura. (S.Popa)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Toteşti: pas important în introducerea reţelei de gaz metan

Administraţia publică din Toteşti a obţinut autorizaţie de construire pentru introducerea reţelei de gaz metan la nivel de comună, demers...

Un grup de 10 elevi şi doi dascăli de la Liceul de Arte “Sigismund Toduţă” au trăit o experienţă de neuitat în China

În anul 2013 o delegaţie de profesori şi elevi chinezi din Ningbo, China venea la Deva, la Liceul de Arte...

Jiul doreşte să revină în Liga a III-a

Aflată în Liga a patra şi la doar câteva săptămâni distanţă de aniversarea celor 100 de ani, de la echipa...

Închide