Locuinţa primarului din Cerbăl a fost jefuită de hoţi!

31 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

    Primarul comunei Cerbăl, Mircea Costa (foto), a fost victima unui jaf. Locuinţa sa din municipiul Hunedoara a fost spartă. Familia primarului din Cerbăl stă într-o casă cu mai multe apartamente, în municipiul de pe Cerna.
Din afacerea soţiei
Duminică, Mircea Costa a fost la nedeie la Cerbăl, iar luni când a revenit, acasă, a văzut că a fost prădat. Paguba, 35.000 de lei şi 400 de euro. Imediat, primarul şi soţia sa s-au gândit că hoţul ar putea fi un tânăr care-i ajuta la treburile gospodăreşti.
Primarul Costa şi soţia sa au observat că nu mai au banii respectivi doar marţi, 30 iulie. Este vorba de banii luaţi din chirii, de la firma soţiei primarului, care are o afacere cu închirieri de spaţii. Însă, când să-i ducă să-i depună la bancă, ia banii de unde nu-s. Primarul Costa susţine că îngrijitorul lor nu a mai venit marţi la lucru, de unde şi suspiciunea că el ar fi furat banii. De fapt, soţia edilului a postat pe pagina sa de socializare fotografiile a doi tineri, susţinând că ei ar fi autorii furtului din locuinţa familiei Costa. ”Rog pe toată lumea să distribuie această postare…ajutaţi-ne să-i găsim pe aceşti 2 băieţi…sunt foarte periculoşi şi au furat o sumă foarte mare de bani. Dacă îi vede cineva, vă rugăm contactaţi-mă de urgenţă la numerele de telefon (…….). Mulţumesc!”, a scris Diana Claudia Costa, pe Facebook.
Suspectul, un tânăr de 22 de ani
Având în vedere întâmplările din ultimele zile din Caracal, poliţiştii hunedoreni s-au mobilizat în acest caz şi au anunţat că ”au demarat cercetări şi au reuşit să stabilească identitatea prezumtivului autor a infracţiunii reclamate. Acesta este un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Hunedoara, faţă de care poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara vor efectua cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat”.
. (Adriana Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Accidentat în Parâng, salvat şi trimis cu elicopterul la spital

Două ambulanţe, una din Petroşani şi alta din Vâlcea, dar şi un elicopter SMURD au fost mobilizate pentru salvarea unui...

Gura lumii, 01.08.2019

Saci plini cu hârtii ce ar avea o importanţă în stabilirea vinovăţiei unor indivizi au dispărut ca prin minune dintr-o...

Bulină neagră, 01.08.2019

Dorin Beluş, cetăţean din comuna Burjuc

Închide