Liviu Dragnea, mulţumit de PSD Hunedoara

Maximilian Gânju

Vicepreşedintele PSD, Liviu Dragnea, a efectuat, ieri, o vizită în judeţul Hunedoara, pentru a discuta şi pregăti cu organizaţiile de partid turul doi al alegerilor prezidenţiale.
Vor fi reluate finanţările la domeniile schiabile
Liviu Dragnea a luat la pas toate organizaţiile din Valea Jiului şi s-a declarat foarte mulţumit de cum şi-au mobilizat electoratul pentru primul tur, unde Ponta a obţinut peste 60 de procente doar pe zona Văii. „Am vrut să am o discuţie scurtă despre primul tur, o scurtă analiză şi care sunt acţiunile pe care le-au pregătit pentru turul doi. Părerea mea este una foarte bună, au avut o activitate foarte bună în primul tur, sunt foarte bine pregătiţi pentru turul doi, iar principalul mesaj al meu a fost ca ei (n.r.- iderii PSD) să vorbească direct cu cât mai mulţi oameni, pentru a le spune de ce trebuie să fie Victor Ponta preşedintele României şi de ce nu trebuie să fie Iohannis”, a declarat Liviu Dragnea, la Petroşani. Viceprim-ministrul ocupă şi portofoliul Dezvoltării, astfel că Liviu Dragnea a făcut referire, tot în cadrul conferinţei de la Petroşani, şi la proiectele de dezvoltare necesare în Valea Jiului, dar mai ales, a promis că vor fi reluate finanţările proiectelor privind dezvoltarea domeniului schiabil atât în Parâng, Pasu Vâlcan, cât şi Straja. Dragnea a explicat că finanţările au fost stopate dintr-un simplu motiv, respectiv numărul foarte mare de sesizări făcute către Parchet ori DNA cu privire la modul de derulare a acestor proiecte. Mai precis, ministrul Dezvoltării a spus că în multe cazuri nu este vorba de o culpă a administraţiilor locale, lăsând să se înţeleagă că fosta conducere a ministerului a derulat deficitar proiectele, iar aceste aspecte trebuie clarificate pentru ca finanţările să poată fi reluate.
Complexul Energetic Hunedoara nu mai este în pericol
Viceprim-ministrul Dragnea a dat asigurări şi că minele viabile din Valea Jiului vor fi retehnologizate, huila va fi o resursă strategică şi, cel mai important, a spus că în momentul de faţă, Complexul Energetic Hunedoara nu mai este în pericol. „Complexul Energetic Hunedoara nu se închide, el are viitor şi cele patru mine rămân funcţionale şi se vor dezvolta. Săptămâna viitoare, Răzvan Nicolescu va fi aici, cărbunele este stabilit de noi ca şi  combustibil strategic şi asta înseamnă că minele intră în modernizare şi dezvoltare. Ştiţi bine că există o rezervă  care asigură funcţionarea acestor mine pentru 40 sau 50 de ani şi nu putem să fim nebuni şi să nu folosim resursa energetică. Noi avem resurse energetice foarte mari şi vrem să le folosim şi le vom folosi”, a mai declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, la Petroşani.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • In Valea PLANGERII, o sa curga lapte si miere. PSD ul a facut Lobby si investitii incomensurabile de 25 de ani in vale. Daca politicienii vor continua asa, vor ramane doar momarlanii de la 1700. Dupa coana Leana (Udrea) la Dezvoltare a venit Dragnea (alta dama de pe centura politicii romanesti), iar Valarii se grabira sa arate Romaniei ca Ardealu tine pana la ... Banita.
    In Caras la fel (ca in Hunedoara) oameni imbatraniti (mintal) care au votat PSD ul cu 2 maini.
    Oameni buni, ati uitat pe Iliescu, pe Nastase. Acum va veni unul mai lacom ca Nastase, Ponta.
    Asta -I schimbator de seara pana dimineata, vedeti cazul Dan Diaconescu.
    Ardeleni, noi suntem ce-am fost, nu regateni, nu slugile Olgutelor (secretara lu' Vadim) si Teleormanenilor.
    Aici am trait si bine si rau cu nemti cu unguri cu secui, doar oltenii si moldovenii vin traista-n bat sa ne invete cum se conduce o tara, ca ei au gena fierbinte.
    Sa nu uitam ca un oltean a unit Romania - Mihai, dar nu tine unirea cu sabia , cu paru.
    Dar un neamt, Carol I a facut Romania moderna, si un alt neamt, Ferdinand a facut Romania cea mare. Nici ei nu palavrageau (ca oltenii).
    Poate ca va iesi dl. Ponta presedinte, dar noi trebuie sa dam dovada de unitate, sa spunem tuturor ca desi suntem romani, avem identitatea noastra de ardeleni.
    Nu votati infierbantati, cu rabdare si cu calm ardelenesc, ganditi inainte de a vota.
    Doar aratandu-ne identitatea si faptul ca suntem uniti , vor arata miticilor ca noi Ardelenii nu am plecat toti in pribegie prin Europa.
    Mai oameni buni, de cand a plecat MS Regele Mihai din tara, de cand ne conduc Comunistii, ne merge rau, nu vedeti?
    Comunistii au ramas la putere dupa 1989 peste tot, in politica (majoritatea in PSD dar nu numai), in procuratura (justitie), pana si in Biserica Ortodoxa mai sunt apucaturi comuniste (fii preotilor comunisti).
    Dumnezeu sa ne ajute, ca ne dezbinara ragatenii si ne facura toata economia ardeleneasca praf, si istorie.
    Pacat.
    Primarii nostrii sa nu se mai vanda PSD ului pe 35 de arginti, ca va striga sangele strabunilor la ei.
    Tovarasi primari, de dragu puterii si a banilor primiti, vom plati noi, magariile negociate de voi.
    Rusina

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că s-au pus deja la bă­taie bani frumoși pen­tru unii candidați care…

8 ore ago

Laurențiu Nistor: Drumuri moderne pentru dezvoltarea comunităților locale

Infrastructura rutieră modernă este primul pas spre dezvoltarea social-eco­no­mică și turistică a județului Hunedoara. Consiliul…

8 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul echipei Corvinul Hunedoara Pentru că va primi titlul de Cetățean de Onoare…

8 ore ago

Bulina negră

Dan Vîlceanu, deputat neafiliat Pentru că l-a mușcat pe fostul său coleg, deputatul Florin Roman,…

8 ore ago

Ce exemplu, ce scandal! Bătaie în Parlamentul României. Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu că i-a dat un genunchi în față

Bătaie în Parlamentul României: Deputatul liberal Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu (deputat neafiliat,…

8 ore ago

Un nou val de praf saharian lovește România – Care vor fi zonele afectate

Meteorologii anunţă că un nou val de praf saharian va ajunge deasupra României, începând de…

8 ore ago