www.mesagerulhunedorean.ro

Liliana Ţolaş, manager titular al Muzeului Civilizaţiei Dacice şi Romane

Liliana Ţolaş (foto) a fost confirmată în funcţia de manager al Muzeului Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva. Ea a susţinut, în perioada 29 octombrie-29 noiembrie 2012, un concurs de proiecte de management, în urma căruia a obţinut nota 9,84, fiind declarată câştigătoare.
Ieri, consilierii judeţeni au aprobat rezultatul final al examenului, proiectul de management şi durata pentru care se va încheia contractul de conducere al Muzeului Civilizaţiei Dacice şi Romane. Potrivit hotărârii CJ Hunedoara, Liliana Ţolaş a fost numită pe funcţia respectivă, de manager, începând cu data de 1 ianuarie 2013. Contractul se va încheia pe perioada 1 ianuarie 2013 şi 31 decembrie 2017. Social-democrata Liliana Ţolaş conduce instituţia culturală deja din primăvara anului trecut. Acum, în urma concursului, la care a fost singurul candidat, ea va fi titulară pe post. Ea este şi consilier judeţean în acest mandat. (S. Popa)

3 comentarii la „Liliana Ţolaş, manager titular al Muzeului Civilizaţiei Dacice şi Romane

 • 14 decembrie 2012 la 0:33
  Permalink

  adevarul este ca doamna este policalificata se pricepe la toate casa de sanatate ,muzeu,asigurari …
  se aplica intocmai principiul lui Peter …pe banii nostri!

 • 14 decembrie 2012 la 9:31
  Permalink

  ce mutra de scorpie are,as fi curios sa stiu ce pregatirea lui peste are aceasta cucoana,parca si vad nu stiu ce eco-freco facuta la apelul de seara, dar ce mai conteaza,,,partidul e in toate,in cele ce sint, si-n cele ce miine vor ride la soare”

 • 14 decembrie 2012 la 12:07
  Permalink

  Fiecare „Pardid” , cu „blondele de vigoare” !!??
  🙂

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.