Liga a IV-a Lider nou în clasament după etapa disputată sâmbătă

Campionatul județean din Liga a IV-a a continuat sâmbătă cu jocurile din etapa a VIII, rezultatele înregistrate fiind ade­vărate surprize.

Cartonaș roșu
Astfel, Retezatul Hațeg a jucat la Geoagiu unde echipa locală, Gloria a obținut o victorie importantă, scor 3-0, toate cele trei goluri fiind marcate de Flaviu Nicolae Chelariu (min. 28,52 și 59) care au dus la scimbarea liderului din clasament. Menționăm că Alexandru Cîrdei, de la gazde, a primit un cartonaș roșu în minutul 91 pentru atitudine nesportivă.
Cel mai tensionat meci a fost la Vulcan unde gazdele nu s-au regăsit deloc și, la finalul jocului cu Inter Petrila, s-a consemnat un rezultat de egalitate, 1-1. Golurile au fost marcate de Petrică Dănuț Belei (min.67), respectiv de Marius Bogdan Materi (min. 51).
De remarcat că partida a fost tensionată, jucărorii ambelor formații având polițe de plătit, astfel că centralul Andrei Fodor din Deva a acordat 10 cartonașe galbene (4 pentru gazde și 6 pentru oaspeți) și alte trei cartonașe roșii, două la gazde, jucătorilor Cristian Ciocârlan (pentru cumul de galbene) și pentru Mugurel Ciorâia.
În urma rezultatelor înregistrate în această etapă, liderul clasamentului este formația AS Inter Petrila, urmată de Retezatul Hațeg și CSM Vulcan, toate cu câte 17 puncte acumulate dar despărțite de golaveraj.
Iată rezultatele etapei:
CS Hunedoara – AS Victoria Călan 3-0
CSM Mihai Viteazul Vulcan – CS Inter Petrila 1-1(0-0)
ACS Şoimul Băiţa – CSM Dacia Orăştie 2010 3-2(0-0)
CSM Deva – ACS Minerul Uricani 3-0
C.S. ,,Gloria” al Orașului Geoagiu – CSO Retezatul Haţeg 3-0(1-0).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare