Lider nou, la tineretul social-democrat din Deva

Recent, Oana Frânc (foto) a fost desemnată preşedinte interimar al organizaţiei de tineret a PSD Deva, după ce persoana care a deţinut postul a depăşit limita de vârstă, de 35 de ani. Ea a preluat această funcţie, după ce a fost numită iniţial pe postul de purtător de cuvânt al PSD Deva, în urmă cu câteva luni. De profesie avocat, tânăra social-democrată va ocupa interimatul la şefia organizaţiei municipale de tineret a PSD Deva, până la alegerile care vor avea loc probabil la începutul anului viitor.
„Vrem să promovăm cultura în rândurile elevilor din mediul rural. Ei sunt mai vitregiţi faţă de cei de la oraş, din acest punct de vedere, deoarece nu au atâtea posibilităţi ca aceia din mediul urban. De asemenea, ne-am propus să participăm la dezvoltarea bibliotecilor şcolare din municipiul Deva”, a declarat Oana Frânc.
Tinerii pesedişti au două proiecte pe care vor să le pună în practică în perioada imediat următoare. Este vorba de un eveniment care va avea loc pe 5 decembrie, un teatru de păpuşi organizat pentru copiii nevoiaşi, la Deva, şi un proiect referitor la donarea de carte. (S. Popa)

MesagerulHunedorean

View Comments