Categories: Actualitate

Protestul liberalilor, un fâs

Oana Mihnea

Vineri, aproximativ 250 de membri ai PNL Hunedoara au protestat mai bine de o jumătate de oră la Deva, în faţa prefecturii, cerând demisia guvernului condus de Victor Ponta.
Protestul s-a desfăşurat concomitent cu dezbaterile din Parlament pe marginea moţiunii de cenzură depusă de PNL pentru demiterea lui Ponta. „Este momentul în care partidul nostru depune moţiune la adresa Guvernului Ponta. Obiectiv clar, căderea acestui Guvern, simţim că asta vor românii, asta facem. Scopul protestului este unul extrem de precis, susţinerea moţiunii, evenimentele care au condus la această situaţie sunt extrem de clare“, a declarat Dorin Gligor, şeful administraţiei publice judeţene. Prezent şi el la manifestaţie, co-preşedintele PNL Deva este sigur că obiectivul de a demite guvernul va fi atins. „Aşa cum bine ştim, în urmă cu ceva timp, la alegerile prezidenţiale s-a produs o schimbare şi aceasta trebuie să continuie. Sunt convins că acum, şi dacă nu, în cel mai scurt timp, guvernul actual va cădea şi va fi înlocuit de unul care va face în aşa fel încât ţara să meargă pe făgaşul normal“, a susţinut Irinel Faur, co-preşedinte al organizaţiei municipale PNL Deva. Se pare că protestul liberalilor pentru înlăturarea lui Ponta de la guvernare a fost în zadar deoarece la doar câteva ore distanţă, moţiunea de cenzură a fost respinsă cu 194 de voturi pentru, faţă de 278 necesare pentru adoptare, alte 13 voturi împotrivă şi şapte anulate. În consecinţă, premierul Victor Ponta rămâne în funcţie.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Vai de capul lor unde au ajuns cu pedelistii. Asta e forta liberala? Cu GLIGOR cu tot la conducere CJ Alta data la o manifestare de comuna erau mai multi. Daca o tin tot asa e vai de iei.

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu”  Hunedoara  Deva pentru lecturare în…

5 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele din sudul județului nostru cum că un individ uns cu toate alifiile,…

15 ore ago

Bulina albă

Geanina Marin Diu, profesor la Grădinița PP3 din Petroșani Pentru organizarea unui spectacol caritabil în…

15 ore ago

Bulina neagră

Marius Ș., din municipiul Lupeni Pentru că a fost condamnat la închisoare după ce a…

15 ore ago

Dragoste cu năbădăi între doi foști soți din Vulcan

Ea a invocat faptul că este o victimă a partenerului, că este abuzată fizic și…

15 ore ago

Amintirea unui cântec frânt…

Biblioteca Județeană „Ovid Densu­sianu” Hunedoara – Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara, a organizat un…

15 ore ago