Categories: Sport

Legea favoritelor în semifinalele „Cupei Liceelor Big”

Ciprian Marinuţ

Echipele de fotbal de la CNS „Cetate” Deva şi Colegiul Tehnic „Matei Corvin” Hunedoara s-au calificat, pentru al doilea an consecutiv, în finala „Cupei Liceelor Big”. Formaţia din Deva a dispus cu 7-1 (5-1) de debutanta CTTF „Anghel Saligny” Simeria, iar echipa din Hunedoara  s-a impus cu 6-1 (5-1) în partida cu Colegiul Tehnic „Transilvania Deva.
Fără emoţii
Cu mulţi jucători legitimaţi la cluburile din Deva şi Hunedoara în lot, echipele de la CNS „Cetate” Deva şi Colegiul Tehnic „Matei Corvin” Hunedoara s-au impus fără emoţii, ieri, în meciurile din semifinalele competiţiei. Echipa de la CNS „Cetate” Deva, antrenată de Marius Sîrbu, şi-a asigurat calificarea încă de la pauza meciului cu CTTF „Anghel Saligny” Simeria, când conducea cu 5-1. În repriza secundă, devenii şi-au permis să ruleze rezervele şi tot au mai marcat de două ori fără să primească gol, câştigând astfel cu 7-1. „Noi ne pregătim încă din luna septembrie pentru această competiţie, pentru că ne dorim să câştigăm trofeul pus în joc. Până acum, rezultatele au fost cele scontate şi mai rămâne să disputăm doar finala. Din păcate, cel mai bun jucător al echipei, Robert Buzducea, a lipsit de la toate partidele acestui turneu, din cauza unei accidentări”, a spus antrenorul Marius Sîrbu.
Deţinătoarea trofeului, CT „Matei Corvin” Hunedoara, a început mai greu meciul cu  CT „Transilvania“ Deva şi a condus doar cu 2-0 la pauză, însă apoi s-a dezlănţuit şi a câştigat cu 6-1. Şi hunedorenii au în lot mulţi jucători legitimaţi la FC Hunedoara, astfel că duelul din finală cu CNS „Cetate”, programat azi de la ora 20.00, se anunţă unul foarte echilibrat. Învinsele din semifinale, CTTF „Anghel Saligny” Simeria şi CT „Transilvania” Deva, vor disputa finala mică, de la ora 19.00.
Premii consistente
Ocupantele primelor patru locuri, golgheterul, cel mai bun portar şi cel mai tehnic jucător vor fi recompensaţi cu premii. Organizatorii vor oferi campionilor câte un telefon mobil (smartphone), în vreme ce echipa de pe locul secund va fi recompensată cu un echipament sportiv complet. Medaliaţii cu bronz vor primi mingi de fotbal, iar cei de pe locul patru vor beneficia de bonuri valorice la un centru fitness din Deva. În plus, câştigătorii premiilor individuale vor fi recompensaţi cu premii speciale.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

24 de ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

24 de ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

24 de ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

24 de ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

24 de ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

24 de ore ago