Legea favoritelor

Ciprian Marinuţ11 x 2 hercules lupeni

Primele trei clasate în Liga a IV-a Hunedoara de fotbal au obţinut victorii pe linie în runda disputată în weekend. Lidera Retezatul Haţeg şi-a trecut în cont scorul etapei, 5-0 cu Aurul Certej, iar ocupantele locurilor doi şi trei, Hercules Lupeni şi CNS Cetate Deva, au obţinut succese în deplasare. De altfel, întreaga etapă a fost dominată de oaspeţi, care au câştigat cinci din cele opt meciuri disputate.
Fără antrenor, dar cu poftă de gol
Cu antrenorul Flavius Itul în tribune, în urma suspendării încasate după eşecul din meciul cu CNS „Cetate”, Retezatul Haţeg a început ezitant partida cu Aurul Certej. La pauză, scorul a fost doar 1-0, după golul lui Robin Perşe (min. 26), însă în repriza secundă, „zimbrii” s-au dezlănţuit. Retezatul a marcat alte patru goluri prin Adrian Pribac (min. 60 şi 76), Robin Perşe (min. 61) şi Daniel Susan (min. 83).
Un Hercule(s) cu „muşchi”
Minerul Uricani şi-a confirmat renumele de echipă redutabilă pe teren propriu doar în startul derbiului Văii Jiului cu Hercules Lupeni. Elian Preoteasa (min. 7) a deschis scorul pentru uricăneni, iar gruparea din Lupeni a muncit mult până a egalat prin Alexandru Harangozo (min. 33 – din penalti). După pauză, pe teren a mai contat o singură echipă, Hercules punctând de trei ori prin Ion Filip (min. 54) Andrei Harangozo (min. 85) şi Remus  Moldovan (min. 90) şi câştigând astfel cu 4-1. „Nu a fost un meci uşor. Prima repriză a fost mai slabă, dar în cea de-a doua, ne-am revenit şi sunt mulţumit de rezultat”, a spus antrenorul celor de la Hercules, Dan Voicu. Tehnicianul gazdelor, Vasile Scurtu, a afirmat că scorul este exagerat, dar că oaspeţii au meritat victoria. „Poate că un rezultat mai strâns ar fi fost mai aproape de adevăr, pentru că nici noi nu am jucat rău şi am avut câteva ocazii clare. Nu pun la îndoială victoria oaspeţilor, dar nu am fost nici noi mai prejos. Sunt nemulţumit de faptul că am primit opt cartonaşe galbene şi în opinia mea, penaltiul acordat oaspeţilor nu a fost corect”, a precizat Vasile Scurtu.
Patru succese consecutive
CNS „Cetate” Deva, ocupanta locului trei, a ajuns la a patra victorie consecutivă, învingând sâmbătă în deplasare pe Inter Petrila cu scorul de 3-2. Devenii au condus cu 1-0 prin golul lui Ionuţ Zaharia (min. 27), petrilenii au egalat prin Silviu Ungureanu (min. 36), astfel că la pauză a fost egal, 1-1. Silviu Boloş (min. 70) şi  Nicolae Cărăvan (min. 84) au dus scorul la 3-1 pentru trupa antrenată de Marius Sîrbu, iar Alexandru Dumitru (min. 88) a închis tabela la scorul de 3-2.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.