Laurenţiu Nistor cere demisia lui Lucian Heiuş

Sorina Popa

Preşedintele PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că, dacă ministrul Finanţelor nu se va sesiza din presă, atunci îl va anunţa el, despre ceea ce face Lucian Heiuş (foto) (PNL), şeful Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Timiş.
„În locul liberalilor, mi-ar fi ruşine să spun de Ilie Toma, directorul de la Pensii că face campanie din funcţia pe care o deţine. În realitate, Lucian Heiuş, directorul Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Timiş face campanie pe bani publici. El merge şi le promite primarilor că guvernul le va da bani ca să-şi plătească arieratele. Cer public demisia lui Lucian Heiuş din funcţia pe care o deţine”, a declarat Laurenţiu Nistor. El a mai spus că Ilie Toma este o persoană pe care o iubeşte lumea.
Recent, atât liderul interimar al PNL Hunedoara, Florin Roman, cât şi copreşedintele PNL, Alina Gorghiu l-au acuzat pe şeful Casei Judeţene de Pensii că nu a recalculat pensiile a peste 7.000 de hunedoreni şi că-şi face campanie electorală folosind funcţia de director al Casei de Pensii Hunedoara.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

3 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

3 zile ago