Laurenţiu Nistor candidează pentru un nou mandat de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD

8 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

      Liderul social-democraţilor din judeţ, deputatul Laurenţiu Nistor (foto), a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă că de astăzi, vor fi organizatealegeri în cadrul tuturor organizaţiilor locale, urmând ca pe 7 septembrie să aibă loc conferinţa judeţeană de alegeri, prilej cu care se va alege şi noua conducere a filialei judeţene PSD Hunedoara.
„Avem planificate aproape în fiecare zi conferinţe de alegeri. Facem acest lucru pentru că vrem să intrăm în campania pentru alegerile prezidenţiale cu echipe de partid bine structurate, alese de către membrii de partid. De cinci ani nu au mai fost făcute alegeri la organizaţiile locale. Ca atare, ele trebuie făcute“, a declarat deputatul Laurenţiu Nistor.
„Ca om de partid, şi unul disciplinat, nu pot să fac şi să cer colegilor mei să organizeze alegeri doar la comune, oraşe şi municipii. Astfel că am propus colegilor mei să facem alegeri şi la nivelul organizaţiei judeţene, deşi încă mai am câteva luni până îmi expiră mandatul“, a precizat preşedintele Nistor.
Liderul organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD a spus că îşi va depune candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al filialei judeţene, el aflându-se în fruntea organizaţiei din anul 2010. Candidaturile trebuie depuse până în data de 31 august 2019, în scris, aşa cum prevede statutul partidului. (Sorina Popa)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tinerii din Lupeni, condamnaţi pentru tâlhărie au pierdut apelul

Cei doi tineri din Lupeni, autorii unei tâlhării ieşită din tipare, au fost găsiţi vinovaţi de instanţa de fond, însă...

Au intrat în panică şi au cerut ajutor poliţiştilor

O pensionară de 66 de ani, din comuna Tomeşti, a plecat de acasă către spitalul din municipiul Brad, pentru a-şi...

Şi-a bătut fosta concubină în plină stradă

Poliţiştii din Petroşani au fost sesizaţi că o femeie este bătută în plină stradă, în faţa unui magazin. Oamenii legii...

Închide