Laureaţii campionatului firmelor la RealSport

11 x 2 echipa arbitrilorCiprian Marinuţ

Echipa Asociaţiei Arbitrilor Deva a devenit prima câştigătoare a Campionatului Firmelor RealSport Deva. Pe podium au mai urcat echipele firmelor City Taxi şi Real Deva, însă toate cele opt echipe participante au fost premiate, la finalul săptămânii, de organizatori şi sponsori.

Competiţia prieteniei
Prima ediţie a Campionatului firmelor „RealSport” a dat câştig de cauză echipei Asociaţia Arbitrilor Deva. Cu un parcurs foarte bun, concretizat prin 11 victorii, o remiză şi două înfrângeri în cele 14 etape, formaţia foştilor sau actualilor arbitri a devenit prima campioană a ineditei competiţii organizate de clubul RealSport. Arbitrii au fost învinşi în ultima rundă, la finalul săptămânii, de rivalii de la City Taxi, însă victoria taximetriştilor a redus avansul liderei nu a schimbat şi ordinea în clasament. Echipa Real Sport a prins ultima treaptă a podiumului, după un parcurs curajos, cu 10 victorii şi patru înfrângeri. Dincolo de rezultate şi de clasament, ediţia I a Campionatului firmelor a fost un succes datorită atmosferei speciale, în care s-au disputat toate meciurile. „A fost un campionat liniştit, cu echipe frumoase şi care au dat dovadă de maximă sportivitate. Ne-am întâlnit de fiecare dată cu plăcere, atât pe teren la joc, cât şi după meci, la o bere şi chiar ne-am făcut noi prieteni”, a spus Edy Kovacs, golgheterul campionatului.

Premii generoase
La festivitatea de premiere, organizatorii competiţiei le-au mulţumit tuturor participanţilor şi i-au premiat pe fiecare pe măsura rezultatelor. Echipa campioană, Asociaţia Arbitrilor Deva, a fost recompensată cu un frumos trofeu, cu medalii, diplome, o minge şi echipament sportiv Joma, precum şi cu o ladă de bere. Premii similare au primit şi celelalte două echipe de pe podium, City Taxi şi Real Deva. Echipele Digi Deva, E-on Gaz Distribuţie Deva, Sindicatul Telecom Hunedoara, Sindicatul Finanţe Hunedoara şi Praktiker Deva, clasate în această ordine pe locurile patru-opt, au primit cupe, diplome de participare, mingi de joc şi câte o ladă de bere. S-au acordat şi premii speciale-individuale pentru cei mai buni jucători ai campionatului. Golgheterul întrecerii a fost Edy Kovacs, de la echipa campioană, care a marcat 62 de goluri din totalul de 110 reuşite ale echipei sale. Cel mai bun portar a fost desemnat Alin Voinescu de la City Taxi Deva, cu 49 de goluri primite. Premiul pentru cel mai în vârstă jucător i-a fost acordat lui Ion Branea, din echipa Sindicatul Telecom Hunedoara, care are 58 ani. „Prima ediţie a Campionatului firmelor RealSport a fost un succes. Toate echipele au jucat curat şi cu ambiţie, indiferent de rezultatul înregistrat. Sperăm ca la startul ediţiei următoare, să fie mai multe echipe, iar atractivitatea întrecerii să devină şi mai ridicată. Mulţumim tuturor participanţilor şi sponsorului Joma”, a spus Attila Takacs, organizatorul întrecerii. În acest weekend, celelalte trei întreceri de la RealSport, SuperLiga, Liga B şi Liga C au avut pauză, datorită Paştelui catolic.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.