Categories: Eveniment

Lăsaţi fără cablu şi Internet

Maximilian Gânju

Mai multe familii din Petroşani au rămas fără televiziunea prin cablu, Internet sau electricitate, din cauza unui şofer neatent. După ce a făcut ravagii, conducătorul auto şi-a văzut de drum, de parcă nimic nu s-a întâmplat, însă a fost prins repede de poliţişti.
Incidentul care a lăsat mai multe gospodării ca în epoca felinarului a avut loc marţi în cartierul Colonie din Petroşani. Şoferul unui camion a ignorat indicatorul care-i interzicea accesul pe o străduţă şi a smuls toate cablurile de telefonie, Internet sau chiar electricitate în goana sa. Deşi localnicii i-au făcut semn că a făcut ravagii în urma sa, omul nici măcar nu s-a sinchisit să oprească. „Era şoferul unei firme de curierat, zicea el şi avea ceva de livrat. A intrat pe strada noastră pentru a scurta drumul, deşi avea o altă rută pentru a ajunge unde voia. După ce i-am făcut semn că rupe cablurile, în loc să oprească, şi-a văzut de drum. Noi am chemat poliţiştii şi nici măcar atunci nu părea că-l interesează că a lăsat atâtea case fără cablu TV. Ba chiar se lăuda că firma de asigurări plăteşte, pentru că el a mai rupt şi în alte părţi cablurile de pe stâlpi”, spune unul dintre locuitorii afectaţi de isprava şoferului.
Poliţiştii din Petroşani, sosiţi la faţa locului, n-au fost însă atât de îngăduitori ca localnicii şi, după ce au făcut o constatare, l-au sancţionat pe şofer, pentru că a încălcat legea, prin accesul cu autospeciala de marfă pe o stradă unde nu avea permisiunea. În plus, au întocmit şi o notă de constatare ca şi în cazul accidentelor rutiere, pentru ca firmele şi locuitorii cartierului să poată cere despăgubiri dacă au fost prejudiciaţi.

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

19 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

19 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

19 ore ago