Categories: Sport

Larisa Iordache, mesaj emoționant după abandon: „Drumul meu este împietrit”

Gimnasta Larisa Iordache (25 de ani (foto) a abandonat finala la bârnă pro­gra­mată ieri la Jocurile Olimpice. Larisa Iordache a decis inițial că va concura, în ciuda entorsei metatarsiene de la pi­cio­rul stâng, suferită în sesiunea de cali­fi­cări din 25 iulie, dar cu două ore înainte de finală a spus stop, părăsind sala în la­crimi.
Gimnasta a postat un mesaj emo­țio­nant pe Facebook, în care a explicat prin ce trece și le-a mulțumit fanilor și antre­norilor.
„Nu vom înțelege niciodată de ce dru­mul pe care ni-l alegem este atât de dur cu noi în unele momente când ai nevoie să te lase să mergi liniștit spre ce vrei tu să faci.
Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din pă­cate, iar, drumul meu este împietrit … D­u­re­rea asta de la gleznă, pe care o simt, este peste limita mea de suportabilitate ca om.
Am vrut să o fac pentru mine. Pentru mine și pentru ființa care m-a împins pe drumul acesta, care, din păcate, nu mai este lângă mine și nu mai pot obține un cuvânt de încurajare de la ea… Însă știu că am iubirea necondiționată a familiei mele. Vă iubesc!
Este greu, greu … Pentru că de data asta chiar am crezut că o să fie bine totul. Însă drumul nu se oprește aici, cu această șansă nefructificată. Momentan pun puțină pauză și o iau de la capăt când o să fiu pregătită să reiau totul, atât din punct de vedere psihic, cât și fizic.
Antrenorilor mei vreau să le spun că îi iubesc pentru că, indiferent de situație, ei au crezut în mine și în tot ceea ce am făcut. Și pentru că au pornit cu mine pe drumul ăsta chiar când nu aveam pe nimeni lângă noi. Și vă apreciez și pe voi, pe cei ce au sperat și m-au încurajat”, a scris Larisa.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ies la lumină toate afacerile necurate pe care un edil, uitat pe funcție, s-a dat…

9 ore ago

Bulina albă

Artur Găman, directorul general al INSEMEX Petroșani Pentru că a decis reluarea organizării unei competiții…

9 ore ago

Bulina neagră

Alin C., din Petroșani Pentru că este judecat pentru distrugere și instigare, după ce a…

9 ore ago

Ce se mai poate face pentru salvarea Termocentralei Paroşeni

Adriana Năstase Ieri, în Valea Jiului, au venit membrii Comisiei Economice din Senat care, îm­preună…

9 ore ago

Judecat pentru tentativa de omor de la barăcile sociale din Orăştie

Victima agresiunii se afla pe o canapea și a fost luată prin surprin­dere în momentul…

9 ore ago

S-au luat la bătaie pe bulevard

O elevă din Hunedoara a fost bătută, pe bulevardul Rusca din mu­ni­­cipiu. Poliția a fost…

9 ore ago