Categories: EvenimentFlash

La vânătoare de… patron

Livia Botici

Supărat că bărbatul pentru care lucra cu ziua nu mai doreşte să îl ajute prin gospodărie, un tânăr din comuna Vălişoara i-a furat acestuia arma de vânătoare şi a decis că răzbunarea cea mai bună este să-l împuşte.

Ca în filmele de acţiune

Teroare maximă pentru locuitorii satului Ormindea, comuna Băiţa. Totul a pornit de la un tânăr care, supărat pentru faptul că acela care îl angajase să-i muncească prin ogradă nu mai vrea să aibă de-a face cu el, s-a gândit că ar fi bine să se răzbune, adică să-i fure arma de vânătoare şi să îl împuşte. Cu aceste gânduri a plecat de acasă, Daniel Sâna (în foto), de 29 de ani, din comuna Vălişoara, miercuri seara. Ajuns în satul Ormindea, unde locuia cel căruia îi pusese gând rău, a profitat de faptul că fostul şef nu era acasă şi a pătruns în locuinţa acestuia. Văzând că puşca era închisă în dulapul special, Sâna a spart lacătul şi a luat arma, dar şi cele 14 cartuşe de vânătoare pe care le-a găsit. Nemulţumit de faptul că Petre Bedea era plecat din sat, acesta a început să tragă mai multe focuri prin curtea casei, băgând în sperieţi şi vecinii, dar şi pe soacra fostului său şef, care se afla în locuinţă. Alertaţi de zgomotele puternice de împuşcături, dar şi de ţipetele bărbatului care striga că vrea să-l omoare pe Petre Bedea pentru că l-a dat afară, vecinii au sunat la poliţie.

Este recidivist

Peste 20 de poliţişti, din cadrul structurilor operative şi de intervenţie rapidă, coordonaţi de comisarul şef Liviu Dumitru, şeful IPJ Hunedoara, au ajuns în scurt timp la locul indicat de vecinii terorizaţi. La primele somaţii, bărbatul recalcitrant nu a dorit să se predea, dar, după ce oamenii legii au înconjurat casa, acesta nu a mai avut de ales. A fost imobilizat, asupra lui descoperindu-se puşca de vânătoare, de calibru 7,57 mm, şi o cartuşieră plină cu gloanţe. Din cercetările poliţiei, reiese faptul că bărbatul are antecedente penale şi ieşise din închisoare de puţin timp. Pe numele agresorului a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă letală fără drept, furt, violare de domiciliu şi distrugere. Daniel Sâna riscă acum să petreacă în închisoare următorii 15 ani.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii că la o instituție care se ocupă cu ceva con­troale s-au adunat…

8 ore ago

Bulina albă

Daniel I. Iancu, cercetător științific la muzeul devean Pentru că va fi premiat de președintele…

8 ore ago

Bulina neagră

Nicolae P. din municipiul Petroșani Pentru că este acuzat de tentativă de omor, după ce…

8 ore ago

Șeful județului sesizează Protecţia Consumatorului şi ANRE pentru nerespectarea tarifelor la electricitate în Apuseni

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a transmis, ieri, două sesizări către Auto­ritatea…

8 ore ago

Salvital, acțiune de Ziua Mondială a Inimii

Asociația Salvital Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara și Primăria Deva a or­ganizat, ieri,…

8 ore ago

Firmă din Petroșani lăsată fără încasări de o manichiuristă

Tânăra învinuită de delapidare a reușit să păgubească o societate co­mercială din municipiul Petroșani, cu…

8 ore ago