La un pas de tragedie, după ce şoferul a urcat băut la volan

10 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Un microbuz plin cu muncitori a fost implicat într-un accident rutier, ieri dimineaţă, după ce şoferului i s-a făcut rău, a pierdut controlul volanului şi s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului. Poliţiştii au stabilit că băuse înainte de a urca la volan.

Accidentul rutier a avut loc la ieşirea din localitatea Ilia, iar patru muncitori care lucrează la autostrada Lugoj-Deva, aflaţi în maşină, au fost răniţi. Şoferul microbuzului era băut, au stabilit poliţiştii. ”Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din judeţul Bacău, în timp ce conducea un microbuz în care se aflau 15 pasageri pe DJ706A, pe raza comunei Ilia, a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara părţii carosabile, unde a lovit un copac. Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea a patru dintre pasageri, cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani, toţi din judeţul Bacău.
Conducătorul autoturismului, care nu a suferit vătămări corporale, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,23 mg/l, alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu. Din fericire, muncitorii nu au suferit răni care să le pună viaţa în pericol.
„Patru victime au fost duse la UPU, bărbaţi, cu contuzii membre inferioare şi superioare, traumatisme craniene. Sunt conştienţi, cooperanţi“, a precizat Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara.
Angajaţii firmei care lucrează la construcţia autostrăzii Lugoj-Deva se duceau spre muncă, astfel că evenimentul va ajunge şi pe masa inspectorilor ITM Hunedoara.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Agenţii de pază din Penitenciarul Deva nu dispun de echipamentul de protecţie necesar

Agenţii care asigură paza deţinuţilor la Penitenciarul Deva nu dispun de tot echipamentul necesar pentru a-şi îndeplini atribuţiile de serviciu...

Retezatul Haţeg, campioană judeţeană, merge la baraj pentru Liga a III-a

Echipa CSO Retezatul Haţeg, înfiinţată în anul 1956, este campioana judeţului Hunedoara şi va disputa acum cel de-al treilea baraj...

„Cupa Shine Dance“ la dans de societate

După o lungă perioadă în care judeţul nostru nu a mai găzduit o competiţie de dans sportiv, mai bine spus...

Închide