La Deva se schimbă florile: crizanteme în locul muşcatelor

Magdalena Şerban

În această perioadă, cei de la Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva (SPÎGM) vor da culoare urbei, plantând crizanteme. De asemenea, urmează să înceapă toaletarea pomilor, în baza unui grafic prestabilit.
„Nu putem lăsa Deva să nu fie înfrumuseţată cu flori. Au fost înlocuite cu crizanteme o parte din muşcatele care s-au uscat. Cele care şi-au menţinut vitalitatea au fost puse la păstrare pentru 2020. Crizantemele s-au dovedit a fi bine primite de cetăţenii municipiului încă de anul trecut, aşa că ne dorim să le facem pe plac şi acum, mărind numărul locurilor în care vor fi expuse (B-dul 22 Decembrie, B-dul Iuliu Maniu, zona Auchan etc.). În 2018 au fost doar în faţa primăriei şi în Piaţa Victoriei. După ce copacii nu vor mai fi în perioada de vegetaţie, vom trece la toaletarea lor“, a spus Irinel Faur, directorul SPÎGM Deva.
Reamintim în acest sens, că devenii pot înainta instituţiei cereri, însă nu înainte să fie vizate de asociaţiile de proprietari de care aparţin. În continuare, propuneri, solicitări, sugestii sau diverse înştiinţări se pot face la nr. de telefon 0254-233.588 (inclusiv în perioada weekend-ului) sau 0744-354.828 (persoană de contact Ovidiu Oltean).

Un gând despre „La Deva se schimbă florile: crizanteme în locul muşcatelor”

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.