Categories: Comunitate

La Băiţa se arată o vară plină

Magdalena Şerban

Primarul comunei Băiţa, Damian Diniş (foto), vrea să continue seria evenimentelor dedicate comunităţii, luând în calcul organizarea celei de-a opta ediţii a manifestării „Zilele Comunei“. În rest, tot în acest an se mai întrevăd şi ceva inaugurări.
„Zilele comunei le vom organiza fie la finele lunii iunie, fie undeva până la jumătatea lunii iulie. Nu ştim încă o dată anume, pentru că mai avem lucruri de pus la punct, însă cert este că se vor ţine şi în acest an. Lumea va avea parte şi de muzică uşoară, printr-o seară a tineretului, dar şi de folclor. Bani au fost alocaţi în acest sens în bugetul local, dar ne punem speranţele în ceva sponsorizări, pentru că altfel nu ne-am descurca”, a spus primarul Damian Diniş. Pe lângă tradiţionalul eveniment, tot în 2013 mai intră în discuţie şi o posibilă inaugurare. Până atunci însă mai e ceva timp de parcurs, cel mai probabil urmând a se realiza prin luna august, când administraţia locală preconizează că se va finaliza terenul de sport din Crăciuneşti, ale cărui lucrări vor debuta în iunie. Investiţia este cuprinsă în GAL-ul de care aparţinem, alături de reabilitarea căminului cultural din aceeaşi localitate, valoarea totală a ambelor lucrări fiind de 100.000 de euro. Cred că vom avea ocazia să jucăm fotbal încă din acest an pe noul teren din Crăciuneşti”, a mai precizat edilul-şef.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Victooooorie!

Corvinul aduce Cupa României acasă, la Hunedoara. Gladiatorii lui Florin Maxim au fost fantastici. Peste…

12 ore ago

Dr. Gheorghe Firczak – „Avram Iancu. Caracterul european al revoluției române din 1848 – 1849” – o carte despre sinea noastră națională

Citeam odată, într-o prefață a unei cărți despre împăratul Napoleon Bonaparte (1804 - 1815), scrisă…

14 ore ago

ANUNŢ VÂNZARE

Societate comercială vinde piatră (andezit) brută și concasată (sort 0-31,5mm; 0-63 mm; etc.) pentru construcții…

21 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ăsta revine din pa­tru în patru ani mai ceva ca boala. Este vor­ba de un…

21 de ore ago

Bulina albă

Dr. Iulia Roșu, medic specialist pneumolog în cadrul Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu Pentru că s-a…

21 de ore ago

Bulina neagră

Albert V. din Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de furt,…

21 de ore ago