La Băcia, s-a rezolvat problema cu medicul de familie

O situaţie gravă întâlnim în comuna Băcia, după ce medical de familie de aici a anunţat autorităţile locale că de la 1 aprilie 2021 nu va mai avea activitate aici.
În aceste condiţii, primarul comunei Băcia, Florin Alba (foto) a fost nevoit să găsească rapid o soluţie. Ceea ce a şi făcut. Astfel, edi­lul susţine că “în urma solicitărilor locui­torilor comunei Băcia, legate de funcţio­na­rea Cabinetului medical din localitate, vă aduc la cunoştinţă faptul că medicul de familie care şi-a desfăşurat activitatea în cadrul acestui cabinet medical m-a informat despre faptul că începând cu data de 01.04.2021 îşi va înceta activitatea. De acest lucru am luat cunoştinţă printr-o în­ştiinţare a doctoriţie, în data de 05.03.2021. Având în vedere perioada scurtă de timp rămasă pentru rezolvarea acestei probleme, cât şi pentru a asigura o continuitate a ser­viciilor medicale pe raza comunei Băcia, singura variantă posibilă a fost alegerea SC BIOMED DORIS SRL, cei de acolo acceptând solicitarea mea de a prelua începând cu luna aprilie acest cabinet medical, motiv pentru care le mulţumesc personal tuturor”.
Primarul Florin Alba spune că, în urma discuţiilor cu cei de la SC BIOMED DORIS,
s-a convenit suplimentarea cu încă o zi a pro­gramului de funcţionare a cabinetului me­di­cal. Astfel, începând de săptămâna viitoare, orarul de funcţionare va fi următorul:luni, miercuri şi vineri între orele 8 şi 14. (A. Năstase)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

3 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

3 ore ago