Categories: Sport

Karateka cu şanse mari de calificare la Olimpiadă

În perioada 19-23 mai s-au desfăşurat la Porec, în Croaţia, întrecerile Campionatul Euro­pean de Karate WKF, la care au par­ti­cipat peste 400 de sportivi. Printre cei pre­zenţi a fost şi sportiva Miruna Mălăuţa (foto), legitimată la CSM Jiul Petroşani, care a evoluat la categoria seniori -61 kg.
Tânăra sportivă din Valea Jiului a fost în­so­ţită la această competiţie europeană de Alina şi Radu Polifronie, cu care se pre­gă­teşte de mai mulţi ani. Concluzia finală după par­ti­ciparea la aceste întreceri europene este că Miruna Mălăuţă a avut un parcurs bun, direct proporţional cu efortul constant depus, reuşind să ajungă până în finala grilei-turul 4.
Karateka din Petroşani a fost foarte aproa­pe de intrarea in repasaj (ceea ce ar fi adus şi o medalie), dar sportiva din Slovacia a pier­dut în ultimele secunde din semi­finale, astfel că a fost stabilit clasamentul final cu Miruna Mălăuţă foarte aproape de podiumul de premiere.
Într-o scurtă declaraţie, Miruna Mălăuţă a spus: „Revin acasă, cu un rezultat bun, dar ho­tărâtă şi determinată pentru a mă antrena la cote maxime pentru Turneului Final de Cali­fi­care la Jocurile Olimpice, care va avea loc la Paris”.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

9 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

9 ore ago