Categories: Sport

KARATE. Campionii de la „Dacicus” Orăștie

David Nistor (foto sus), un elev din satul Vaidei, comuna Romos, a de­ve­nit, spre surpriza generală, campion mon­dial la karate, în proba de kata.
El a cucerit medalia de aur în finala Cam­pionatului mondial din Italia, într-o competiție organizată de către Inter­na­tional Karate Union (IKU). David Nistor este elev în clasa a X-a la Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” din Orăștie şi este legiti­ma­t la secția de karate a Clubului Sportiv „Dacicus” Orăştie. În aceeași competiție, o altă elevă a Li­ceului Teoretic „Aurel Vlaicu”, Antonia Nechita (foto jos) din clasa a IX-a a câștigat în proba de kata, medalia de argint. Prin performanța lor, cei doi elevi ai Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu” au re­confirmat valoarea sporti­vilor de la Clu­bul Sportiv „Dacicus” din Orăştie, enti­tate sportivă care de-a lungul anilor a adus pentru karatele românesc mai mul­te titluri de campioni mondiali și europeni.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

5 ore ago