Juniorii hunedoreni, în topul competiţiilor naţionale

11-juniori-28-septembrie-pagina-11Ovidiu Mănăstire

Echipele Tricolor 11 Deva şi CFR Simeria se clasează pe podiumul campionatelor naţionale de juniori A şi B, seria 7. Dacă juniorii de la Centrul de Excelenţă Deva conduc ierarhia la juniori B, CFR Simeria se clasează pe locul 3, la juniori A.
În ultimele două etape, Tricolor 11 Deva a obţinut tot atâtea succese în campionatul de juniori B, seria 7, învingând pe teren propriu pe LPS Sebeş, scor 1-0 şi în deplasare pe CSM Şcolar Reşiţa, scor 3-2. În clasament, echipa antrenată de Dan Stupar şi Marius Sârbu e lider cu maximum de puncte după şase partide.

Simeria va primi vizita liderului
În aceeaşi serie 7, dar la juniori A, CFR Simeria (antrenor Dan Ardelean) ocupă locul 3, cu 9 puncte după cinci jocuri. În ultima partidă, galben-albaştrii au învins în deplasare, scor 2-1, pe CSŞ Caransebeş. Sâmbătă, CFR Simeria va primi vizita liderului seriei, LPS Sebeş.

Doar două puncte în Liga Elitelor
În Liga Elitelor Under 17, Tricolor 11 Deva a remizat pe stadionul „Cetate”, scor 1-1, cu Pandurii Tg. Jiu. În această competiţie, echipa Centrului de Excelenţă ocupă locul 11, cu două puncte, urmând să joace în deplasare, cu LPS Bihor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.