Juniorii de la CFR Simeria, înfrânţi de două ori la Timişoara

Echipele de juniori Under 19 şi Under 17 ale clubului CFR Simeria au pierdut disputele cu echipele similare de la ASU Poli Timişoara, în etapa a IV-a a campionatului naţional de juniori. Pentru echipa Under 19 a fost primul eşec în această competiţie, trupa lui Dan Ardelean pierzând şi „şefia” seriei 7.

Învinşi în premieră, au cedat primul loc
După trei victorii din tot atâtea jocuri disputate, juniorii Under 19 de la CFR Simeria au simţit pentru prima dată gustul amar al înfrângerii în campionatul naţional, seria 7, fiind învinşi, scor 1-3, în deplasarea de pe terenul echipei ASU Poli Timişoara. Golul galben-albaştrilor a fost marcat de Alexandru Culcer. Odată cu eşecul, simerienii au pierdut şi prima poziţie a seriei, la golaveraj, în dauna grupării CSŞ Drobeta Turnu Severin. Şi juniorii Under 17 au pierdut la Timişoara, cedând cu 0-1 în faţa alb-violeţilor. Echipa lui Ciprian Pepenar ocupă locul 6 în serie, cu doar 3 puncte. În runda viitoare, echipele simeriene vor întâlni pe teren propriu grupările similare ale clubului CSŞ Lugoj.

Dacia Orăştie, în continuare fără puncte
În seria 8 a competiţiei, Dacia Orăştie a pierdut dubla întâlnire jucată în deplasare, cu LPS Sebeş. Juniorii Under 19 au cedat cu scorul de 1-5 iar juniorii Under 17 cu scorul de 0-3. Fără nici un acumulat în patru etape, Dacia Orăştie ocupă ultimul loc la ambele categorii de vârstă. În runda viitoare, trupa din oraşul Paliei va juca în deplasare, cu LPS Tg. Mureş. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.