Categories: Actualitate

Judecată pentru omor calificat

Femeia de 27 de ani, din Lupeni, care şi-a sufocat fetiţa nou-născută şi apoi i-a aruncat trupul în Jiu, este judecată pentru omor calificat.
Simona Andreea Papp (foto) a fost trimisă în judecată de către procurori iar dosarul său a ajuns la judecătorul de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Hunedoara, pentru verificarea legalităţii trimiterii în judecată şi stabilirea termenului la care va începe judecata pe fond. Femeia de 27 de ani, din Lupeni, este acuzată de omor calificat după ce şi-a ucis copilul nou născut. Simona Andreea Papp a născut acasă şi şi-a înfăşurat pruncul, o fetiţă, într-o pătură până s-a sufocat. A mers apoi pe malul Jiului de Vest, în zona cartierului Bărbăteni din Lupeni, şi a aruncat trupul fără viaţă în apă. Simona Andreea Papp a încercat să-i convingă pe anchetatori că fetiţa s-a născut moartă, s-a speriat şi din acest motiv a încercat să scape de cadavru. Expertiza medicilor legişti a contrazis-o, aceştia stabilind că fătul era în viaţă şi s-a născut la termen, având o greutate ideală, puţin peste 3,2 kilograme. Tânăra este căsătorită şi mai are doi copii minori, iar dacă va fi găsită vinovată riscă până la 25 de ani de închisoare. (M.Gânju)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

19 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

19 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

19 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

19 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

19 ore ago