Judecarea apelului Sindicatului „Noroc Bun” s-a terminat

19 ianuarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Ieri, la Curtea de Apel Alba s-a derulat un nou termen în procesul intentat de Sindicatul „Noroc Bun” faţă de cererea de insolvenţă a Complexului Energetic Hunedoara. Tribunalul Hunedoara a respins cererea de intervenţie în nume propriu depusă de sindicat în procesul în care Complexul a solicitat intrarea, din nou, în insolvenţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Curţii de Apel Alba, Cosmin Muntean, judecarea apelului s-a finalizat, însă judecătorii vor da verdictul în acest caz peste o săptămână, adică în 26 ianuarie.  Sindicaliştii de la „Noroc Bun” nu vor să se declanşeze iar procedura de insolvenţă a CEH, susţinând că, dacă se ajunge acolo, atunci este clar că va urma falimentul pentru societate. Procesul în care este judecată cererea de intrare în insolvenţă a CEH a fost suspendat la Tribunalul Hunedoara până se dă verdictul în dosarul cererii de intervenţie a Sindicatului „Noroc Bun”.
Adrian Jurca, liderul de la Sindicatul „Noroc Bun”, a declarat că are mari speranţe că va obţine un rezultat favorabil la Curtea de Apel Alba.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Patru consilieri locali liberali din Şoimuş au fost excluşi din partid la propunerea primarului. Naşul şi-a mazilit finii!

Se poate spune că scandalurile, demisiile şi demiterile din rândul liberalilor hunedoreni se transformă în degringoladă în rândul organizaţiei judeţene.

Tâlharii de la Mina Livezeni, ridicaţi şi duşi la puşcărie

Poliţiştii de la Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Hunedoara au descins, ieri după amiază, în Valea Jiului, pentru a reţine...

Hoţul din farmacii a ajuns după gratii

Un tânăr de 25 de ani, din Lupeni, Ionuţ Gabriel Şerba, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de...

Închide