Jiul şi-a aflat adversarii la turneul zonal de juniori A1

3. Juniori 15 iunie - pagina 11Ovidiu Mănăstire

Echipa de juniori A1 de la Jiul Petroşani, campioana judeţului la această categorie de vârstă, a aflat echipele cu care se va înfrunta la turneul zonal, ultimul înaintea turneului final. Astfel, echipa antrenată de Cosmin Kandut va juca împotriva grupărilor CSŞ Caracal şi Sporting Piteşti, meciurile urmând să se desfăşoare în Trivale.

Pe terenul favoriţilor
Alb-negrii nu au avut şansă la etapa de zonă a campionatului de juniori A1, echipa gazdă, Sporting Piteşti, fiind favorita acestui turneu. În etapa de zonă ce se va desfăşura în oraşul argeşean, s-au calificat cinci echipe, pe lângă Jiul Petroşani şi Sporting Piteşti fiind prezente CSŞ Caracal, CS Strehaia şi FC Băbeni (Vâlcea). Cele cinci au fost împărţite în două grupe, una de trei echipe şi cealaltă de două. Jiul a nimerit în grupa de trei, alături de CSŞ Caracal, pe care o va întâlni mâine, de la ora 16.00, şi de Sporting Piteşti, cu care va juca duminică, de la ora 18.00. Prima clasată din această grupă va juca finala turneului, luni, de la ora 9.00, urmând să înfrunte câştigătoarea din dubla partidă CS Strehaia – FC Băbeni. Câştigătoarea finalei se va califica la turneul final, în care vor fi prezente patru echipe, toate învingătoare ale etapelor de zonă.

„E foarte greu să ne calificăm!”
Antrenorul echipei din Petroşani, Cosmin Kandut, crede că gruparea din Valea Jiului are şanse mici să se califice la turneul final. „Din păcate, am nimerit într-o grupă grea, unde Sporting Piteşti este favorită clară. Au tradiţie la nivel de juniori plus că sunt şi gazde. Din câte am înţeles, va fi şi foarte cald la ora meciurilor. Dar mergem să ne jucăm şansa, se poate întâmpla orice”, a spus antrenorul Jiului. Anul trecut, Jiul Petroşani a obţinut locul 3 pe ţară la această categorie de vârstă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.