Categories: EvenimentUltima Ora

Jandarmii au găsit două persoane rătăcite în pădure

      Jandarmii hunedoreni fost sesizaţi astăzi, sâmbătă, 31 mai, în jurul orei 14.00, printr-un apel la numărul de urgenţă 112, că două persoane s-au rătăcit în pădurea din localitatea Cucuiş, de pe raza comunei Beriu.

Cele două persoane, un bărbat de 60 ani şi o femeie de 56 ani, ambii domiciliaţi în municipiul Orăştie, plecaseră în cursul dimineţii să culeagă ciuperci. Însă cei doi s-au despărţit şi s-au rătăcit. Bărbatul şi-a sunat soţia aflată în Orăştie, care la rândul ei a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat jandarmii. Totodată, femeia le-a comunicat numărul de telefon al soţului. Bărbatul a reuşit să ajungă la drum şi în urma convorbirii telefonice s-a întâlnit cu jandarmii montani.

Apoi, bărbatul şi jandarmii montani au pornit în căutarea femeii în pădurea din zona satului Cucuiş, unde cei doi s-au despărţit. Jandarmii montani au încercat de mai multe ori să contacteze femeia pe telefonul mobil, însă nu au reuşit, deoarece aceasta se afla într-o zonă fără semnal. În final, jandarmii montani au găsit femeia. Se afla în stare bună de sănătate şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.( M.Crivăț)

 

 

 

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago