Iris, pentru prima dată în faţa fanilor, în noua formulă, la Călan

Primul concert al trupei Iris alături de noul solist – Toni Şeicărescu, a avut loc, sâmbătă seară, în Călan. Membrii formaţiei au precizat că acesta este primul lor contact cu publicul, în noua formulă, şi că urmează ca în data de 4 decembrie să aibă loc concertul oficial de revenire, la Bucureşti.
Aproape 1.000 de persoane au fost prezente, sâmbătă seară, la concertul susţinut în centrul Călanului, cu ocazia serbării Zilelor Oraşului. Legendara trupă a fost primită cu aplauze şi încurajări, deşi, de această dată, cunoscutul Cristi Minculescu a lipsit dintre membrii formaţiei. La sfârşitul recitalului, noul solist, Toni Şeicărescu, le-a mulţumit fanilor pentru căldura cu care l-au primit. „În această seară, a fost extraordinar. Bineînţeles că nu vom uita că în acestă formaţie a cântat şi Cristi, căruia îi mulţumim pentru tot ce a făcut“, a precizat solistul.
La începutul acestei luni, mii de fani Iris au asistat la concertul susţinut în comuna Bonţida, judeţul Cluj, unde Cristi Minculescu a fost pentru ultima dată pe scenă alături de membrii acestei trupe. În iunie a.c., Iris a sărbătorit 35 de ani de la înfiinţare. (C. Ghenea)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.