Categories: Actualitate

Iranianul Naser a scăpat de acuzaţiile de viol

Maximilian Gânju

Afaceristul de origine iraniană, Nasrollah Shariat Nalkiasnari (64 de ani), cunoscut în Valea Jiului drept Naser, a fost cercetat de procurorii din Petroşani pentru viol. Acuzaţiile aduse acestuia de o minoră de 14 ani, l-au pus sub control judiciar, dar în cele din urmă victima şi-a retras plângerea. Prin urmare, afaceristul a scăpat basma curată au confirmat şi procurorii.

Nasrollah Shariat Nalkiasnari a fost reţinut în iulie 2015, pentru că ar fi violat o adolescentă în vârstă de 14 ani, din Petroşani. Potrivit anchetatorilor care instrumentau dosarul dar şi victimei, omul de afaceri iranian ar fi ademenit-o în apartamentul său, spunându-i că vrea să-i dea un lănţişor de aur ca să „o ajute”, dar apoi a întreţinut relaţii sexuale împotriva voinţei acesteia. Minora a mai acuzat că ar fi fost şi lovită cu palma dar şi cu cureaua, lovituri care i-ar fi provocat mai multe echimoze la nivelul corpului. Plângerea a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani şi procurorii au început urmărirea penală împotriva iranianului. Chiar dacă familia minorei a susţinut că vrea ca afaceristul să răspundă pentru faptele reprobabile, pentru ca alte tinere să nu mai treacă prin calvarul prin care a trecut copilul lor, a renunţat la acuzaţii. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, procurorul Darius Roman, victima şi-a retras plângerea şi cercetarea penală n-a mai putut continua, cauza fiind clasată.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

11 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

11 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

11 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

11 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

11 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

11 ore ago