Ionuţ Rudeanu, condamnat definitiv, cu suspendare

8 februarie 2018 | 7 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Natalia Bumbac

Hunedoreanul Ionuţ Rudeanu (foto), proprietarul firmelor Axis, a fost condamnat definitiv. Curtea de Apel Bucureşti a pronunţat ieri sentinţa în dosarul în care a fost judecat pentru evaziune fiscală.
„Instanţa a respins ca nefondate apelurile declarate de inculpatul Rudeanu I. şi de partea civilă din dosar, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, împotriva sentinţei date de prima instanţă, Tribunalul Bucureşti. Hotărârea este definitivă”, a informat Floredana Cezar, reprezentantul Biroului de presă al Curţii de Apel Bucureşti.
Aşadar, Ionuţ Rudeanu rămâne cu pedeapsa de trei ani de închisoare cu suspendare dispusă de prima instanţă. La fel şi colaboratorul său, Laurenţiu Marius Ciucă, judecat în acelaşi dosar şi condamnat în fond la un an şi patru luni de închisoare, tot cu suspendare.
Reamintim că Ionuţ Rudeanu a fost trimis în judecată în 2016, fiind acuzat că, în calitate de asociat şi administrator al SC Axis Corporate Security SRL, a înregistrat în contabilitatea firmei 161 de achiziţii fictive de bunuri şi servicii, provenite de la firme fantomă. Astfel, Rudeanu s-a sustras de la plata taxelor şi impozitelor către stat, cauzând un prejudiciu de 646.139 de euro. În mai 2015, domiciliile şi sediile firmei lui Rudeanu au fost percheziţionate, el fiind arestat preventiv o lună de zile, apoi trimis în arest la domiciliu. Şi-a recunoscut faptele încă din perioada urmăririi penale şi s-a arătat dispus să achite prejudiciul. Dosarul a fost instrumentat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Loading...

Comentarii (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Aligatoru cenusiu spune:

  Cu suspendare e caca maca, in State lua 15 ani de puscarie cu executare si confiscarea averii in totalitate. Votati psd, partidul hotilor sau plecati din tara.

 2. Nohai Robert spune:

  Imi stergeti comentariile , baieti ! Asta e cenzura , sa ma dea escrocul in judecata , detin act ITM DEVA ca am de incasat 1450 de lei ! (de peste 2 ani de zile )

 3. Nohai Robert spune:

  Am rugamintea sa afisati si celelalte comentarii referitoare la acest escroc care nu a platit ultimul salariu al angajatilor , bani cu care si-a pltit furaciunile .

 4. Horia spune:

  Perasifon l-a dat in primire la DNA. Pera e un praduitor si un bulangiu.

 5. giani spune:

  si Frace ia pus o vorba buna . stiu din sursa sigura ! Frace pe multi ia popit si ia sifonat . la dat la garda si pe vali orfanu

 6. Frace spune:

  Gianni esti sluga tiganului si sifonului vali orfanu? Esti cumva vreo sluga de-a lui perasifon ? Aia-s doi praduitori, doi pușcăriași si doi bulangii. Concubinele lor practică prostituția. Sint Grave. Cauta-ma, dacă ai curaj.

 7. giani spune:

  # Frace

  nu conteaza ce facea . nu trebuia sal praduiesti pe orfanu . ceai castigat ca lai sifonat pe ala .

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Peste 50 de trofee de vânătoare, arme şi muniţie, confiscate

Poliţiştii au ridicat peste 50 de trofee de vânătoare, dar şi arme şi muniţie, în urma unor percheziţii, în locuinţele...

Primăria Deva plăteşte cotizaţia la Salvital până în iunie

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a declarat că primăria va plăti cotizaţia la Salvital până în luna iunie 2018, când...

Oancea nu renunţă la înlocuirea viceprimarului Răzvan Mareş

Primarul Devei, Florin Oancea (foto), susţine că nu a renunţat la ideea de a-l schimba din funcţie pe viceprimarul PSRO,...

Închide