Categories: Sport

Invincibili, dar fãrã glorie

Ciprian Marinuţ

Jiul Petroşani şi-a îmbunătăţit recordul de invincibilitate, ajungând la nouă etape fără înfrângere în turul Ligii a III-a, însă remiza, scor 1-1, obţinută, în penultima etapă, în deplasare, cu Gloria Reşiţa, este una fără glorie. Alb-negrii au jucat slab, chiar dacă au avut superioritate numerică peste 70 de minute de joc.

Dominaţi la determinare
Jiul a început meciul cu ocazia lui Hardău (9), „rezolvată” însă de portarul Jorz, care a blocat la sacrificiu. Aflată în revenire după startul slab de sezon, Gloria a replicat cu lobul lui Lazarovici (15), puţin peste transversală. În minutul 19, la un atac al Jiului, în care Hardău a fost lansat de Drida, fundaşul reşiţean Beică a oprit mingea cu mâna şi a fost eliminat de arbitrul Silviu Gulei.
Rămaşi în inferioritate numerică, „spartanii din Banat” au jucat la sacrificiu şi au depăşit Jiul la capitolul determinare. Drept urmare, după ce şutul lui Drida (23) a şters transversala, „spartanii” au deschis scorul prin nou intratul Gruescu (min. 32). Fundaşul reşiţean a înscris cu capul din careu, după o lovitură liberă de la 17 metri executată de Oncică. Jiul a egalat imediat după reluare, prin Fl. Şerban (47), cu un şut de la 12 metri, după o pasă a lui Drida, însă pe final, Gloria putea câştiga, deşi evolua cu un om mai puţin. Oncică a scăpat singur în careu, dar şutul său a fost respins de Hotoboc în corner. La acel corner,  Zamfir a trimis cu capul la rădăcina barei, mingea a ajuns la Beloescu, care a fost la un pas de a înscrie, dar Filipescu a respins de pe linia porţii.

Departe de pretenţii
Managerul Jiului, George Borugă, s-a arătat din nou nemulţumit de scor, în condiţiile în care Jiul a jucat peste 70 de minute cu un om în plus. „Nu am cum să fiu mulţumit cu un egal, când noi vrem să promovăm. Echipa a jucat din nou slab, iar fotbaliştii cu pretenţii au dezamăgit. Nu aveam voie să nu câştigăm acest meci, mai ales că am avut superioritate numerică”, a declarat Borugă.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

3 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

3 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

3 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

3 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

3 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

3 ore ago