Investiţii prea scumpe la Deva?

Consilierul municipal UNPR Ioan David (foto) a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că la Deva, aleşii locali votează prea lejer anumite proiecte importante pentru comunitatea din reşedinţa de judeţ.
„Sunt multe cazuri când consilierii vor trebui să răspundă pentru voturile date pentru unele proiecte de investiţii, care nu sunt în regulă. Mă întreb, judecă oamenii aceştia? Prea uşor se votează anumite proiecte, fără un control. La Deva, investiţiile sunt mult prea scumpe, apoi avem situaţia cu viceprimarii. Ba îl dăm jos pe Ovidiu Moş şi îl punem pe Marian Muntean, ba invers. Nu se mai ştie cine ocupă această funcţie. Intenţia mea este să atrag atenţia de fiecare dată când se fură din banul public. Devenii trebuie să ştie ce se întâmplă cu banii lor. De ce unele lucrări care se efectuează în municipiu sunt aşa de scumpe? De ce plătesc prea mult pentru apa de la robinet şi aşa mai departe”, susţine Ioan David, consilier local la Deva. (S.Popa)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • dl David cind ea mircia muntean primar nu erau scumpe,dar atunci nu conta ca imparteati cascavalul........hmmmm...mare e ipocrizia si gradina Domnului

  • Acest ,,patriot,, a iesit la pensie din apaprod unde a mancat pita alba si cozonac si era aerian ca meserie dar la fitile si intrigi era as ,se ocupa mereu de ,,cercetari,, , ba pe unii ba pe altii,si baza lui a fost partidul ,nu meseria ,mai bine sa -si vada de pensie si sa lase loc la tineri ,stai acasa moshule si nu te da mare specialist ca esti casat ,vine primavara ,cultiva-ti gradina ,plimba nepotii in parc si raceste-ne cu prezenta.multumim.

  • Apropo,s , pentru cei care spun ca apa potabila e scumpa in Deva, stiu ei oare cat costa un litru si ce altceva pot cumpara de suma asta ?

Recent Posts

Felicitare Paste

25 de minute ago

Felicitare Paste

25 de minute ago

Felicitare Paste

25 de minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

28 de minute ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

30 de minute ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

30 de minute ago