ÎNTRE CER ȘI PĂMÂNT. Vă așteaptă cel mai frumos Crăciun!

Valentina Mureșan

Dragilor dragi, vă scriu pentru ultima dată în acest an și pentru penultima dată în paginile acestui ziar, care mi-a dat posibilitatea să intru în legătură cu voi. Știu că au mai rămas foarte multe lucruri nespuse, dar nu ne vom opri aici! Doar închid un capitol, ca să deschid un altul și ne vom regăsi în varianta unui blog personal pe care îl veți găsi din martie pe internet, dacă veți da căutare după numele meu. Acestea fiind spuse, vreau să deschidem împreună cartea destinului, la ultima filă a acestui an și să analizăm puțin ce ni s-a dat, ce ni s-a luat, ce-am avut, ce-a mai rămas.

Am să încep prin a vă spune că începând de astăzi, ziua în care veți citi acest articol, lumea spirituală intră într-o altă eră, se schimbă modulul energetic al universului, iar acest ”câmp” va dura opt ani. Ce înseamnă asta? 21 decembrie 2020 este sfârșit și început deopotrivă, sfârșitul unei lumi vechi și începutul lumii noi, chiar sub ochii noștri! Vă amintiți anunțatul sfârșit al lumii din 12.12.2012? Ei bine, atunci a mai fost o etapă, nu pentru că murea toată lumea de pe planetă, ci pentru că murea o lume interioară a spiritului, ca să se nască o alta. Perioada aceasta de opt ani, de atunci până acum, a însemnat lupta dintre dimensiuni, a fost bătălia pe care a dus-o materialul cu spiritul. Mulți oameni au pierit în această luptă, pe diverse motive, raționamentul real a fost, însă, incompatibilitatea cu lumea nou creată. Acum, însă, vom trece la etapa în care spiritul își va demonstra creativitatea, impactul vizibil asupra omenirii. Dacă acești ultimi opt ani au fost o luptă spirituală cu foarte multe victime, iată cum explicăm și acest ultim an din această perioadă, care a smuls dintre noi cei mai mulți oameni dragi. De ce? Tocmai pentru că era finalul acestui ciclu, care a pus în oglindă vibrația pământului raportată la univers, cu vibrația oamenilor (extrem de joasă!) raportată la energia pământului și la cea a universului. 21 decembrie 2020 este un moment cosmic magistral care va influența întreaga planetă, prin faptul că ni se deschide un portal care ne va permite să accesăm un tip de energie complet nouă, care ne va putea ajuta să ne autocontrolăm corpul, să ne conectăm la informații incredibile pe care le vom putea folosi în beneficiul nostru suprem. Mulți dintre cei ce rămân pe planetă vor putea intra în acest contact cu universul și-i vor putea conecta la nivel subconștient și pe cei ce nu înțeleg aceste principii. Ce trebuie să faceți? Să vă echilibrați atât psihicul, cât și trupul! Intrarea în acest portal ne obligă să ne oprim din tot ce ”croșetam” până acum și să analizăm cu atenție de care parte suntem: a luminii, sau a întunericului! Ce am făcut până acum, dacă în acest an am făcut/sau nu un gest de bunătate față de un om necăjit, dacă am greșit față de oameni, lucruri, natură, dacă ne-am raportat corect sau greșit la principiile și valorile Lui Dumnezeu, dacă zace în noi dușmănie, neiertare față de ceva sau cineva, dacă obișnuim să judecăm oamenii, dacă suntem geloși, invidioși, captivi, avari, nemulțumiți etc. Acesta este momentul T-0 în care trebuie să luăm decizia de a ne curăța inima și de a o păstra curată. Scutiți-vă inima de tot ce e murdar și îmbâcsit în mințile voastre! Fără această curățenie interioară, este inutilă curățenia din casele voastre! Verificați ce înseamnă pentru voi să fii un om bun!

Vin sărbătorile! Vine Crăciunul! Vine finalul unui 2020 care ne-a pus în genunchi, cu fața la perete. Așa poate părea… În realitate, acest an ne-a arătat cât de bogați eram și ce nemulțumiți am fost. Ne-a arătat ce contează cu adevărat! Ne-a demonstrat că nici afacerile grandioase, nici banii, nici amantele sau amanții, nici mașinile de lux, nici parfumurile scumpe sau bijuteriile de lux, nu valorează nimic! Sau cel puțin asta trebuia să ne învețe… Mai presus de orice, trebuia să ne demonstreze că tot ce contează este starea noastră interioară, că putem fi bine cu noi înșine oriunde, oricând și în orice condiții. Că nu avem nevoie nici de operații estetice, nici de carduri pline cu mii de euro, ci trebuie să ne bucurăm de timpul petrecut cu noi înșine și să nu ne plictisim. Aceasta este starea de bine! Să rămâi doar tu cu Dumnezeu și să te bucuri ca și cum ai avea lumea la picioare. Dacă nu ai câștigat aceste lucruri, atunci n-ai câștigat nimic și este momentul să te întorci serios spre tine și să te analizezi corect, pertinent și sincer, iar dacă nu te descurci, caută pe cineva care să te ajute! Haideți să privim și spre Crăciun, spre Anul Nou… pentru că am să vă dau câteva argumente din partea plină a paharului, pentru care puteți considera că acest Crăciun va fi cel mai frumos din tot ce ați trăit până acum! Se presupune că vom petrece sărbătorile cu familia și atât. Ce înseamnă familia? Poate mama și tata, poate doar unul rămas dintre ei. Ce miracol sublim să vă recuibăriți în aura părinteluitău pentru un Crăciun (care poate ultimul pentru mulți), poate într-unul special doar al vostru. Poate familia înseamnă soțul/soția, omul lângă care ai ales să trăiești și i-ai promis Lui Dumnezeu că îți va fi suficient ca să fii fericit/ă, până la capătul vieții tale. Și atunci… ce poate fi mai frumos? Sau copiii, cei care semnifică veșnicia ta pe pământ, cuminți sau mai puțin cuminți, ascultători sau răzvrătiți, contează prea puțin. Ceea ce contează este să pregătiți acest Crăciun ca și când ați da o petrecere la palat și să vă bucurați doar voi de ea! Nu va veni nimeni care să vă invidieze pentru perdelele scumpe, sau pentru bradul frumos aranjat, sau pentru orice nimic care poate lăsa energia invidiei la voi în casă, nu va pătrunde nici un alt timp de energe străină a persoanelor care veneau de obicei să mănânce bine, să bea bine și apoi să vă povestească prin târg. Fiți voi de voi, cu bucuriile și tristețile voastre, transformate în magia renașterii vieții! Vă îmbrățișez cu gând curat și vă doresc ca de aceste sărbători să-L chemați pe Iisus să se nască exact la voi în casă, să-L invitați la masa voastră, în inimile voastre!

Dacă dorești să-mi scri, mă găsești aici: https://www.facebook.com/valentina.gheorghe.muresan/

 

Până săptămâna viitoare…

ALEGEŢI SĂ TRĂIŢI CU DETAŞARE, BUCURÂNDU-VĂ DE VIAŢĂ!

Un gând despre „ÎNTRE CER ȘI PĂMÂNT. Vă așteaptă cel mai frumos Crăciun!”

  1. Frumos articol, dar informatiile sunt un putin incomplete si cam incorecte. V-as recomanda sa cititi articolele scrise de dl. Radu Stefanescu pe evenimentul zilei (singurele articole care le citesc in acel ziar, de cand l-am mirosit pe Dan Andronic de escrocherii in care tocmai a fost dovedit ca a fost implicat). Stefanescu, un astrolog si un istoric desavarsit cu ani buni de calatorii si experiente complexe traite pe pamanturi straine si povestite acum ca s-a retras in Prahova montana singur, ca sa se pustniceasca. Desi e mai greu de inteles la inceput, totusi navigand prin articolele si horoscopul lui care il publica zilnic, m-as bucura sa il contactati, aveti multe puncte in comun.

    https://evz.ro/marea-conjunctie-generatia-de-otel-solstitiul-de-iarna-horoscopul-lui-dom-profesor.html

    Toate cele bune, si sarbatori fericite.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.