ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT. Ce caut eu în viaţa mea?

Valentina Mureşan

Începeţi anul cu afirmaţii pozitive! Priviţi-vă din exterior spre interior! Reconsideraţi-vă poziţia şi părerile faţă de vieţile voastre! Conectaţi-vă cu natura! Sunt îndemnuri de început de an pentru toţi aceia dintre voi care îşi doresc să ia viaţa cu asalt şi nu să o trăiască din inerţie. Ce cauţi tu în viaţa ta? Iată întrebarea pe care v-o aşez la căpătâiul acestui an!
Ştiu că pentru mulţi nu semnifică nimic acest aspect, însă, dacă ai ajuns pe pagina mea, te rog să-ţi rezervi o clipă de reflecţie! De ce te-ai născut? De ce aici? De ce în aceste timpuri? Îţi este bine? Îţi este greu? Ai fi putut face mai mult pentru tine? Ai greşit undeva? Cât de mult te-ai jucat cu viaţa ta? Spre ce te îndrepţi? Cum te vezi peste zece ani? Care crezi că îţi este misiunea pe pământ? Şi întrebări pot fi multe… Câte răspunsuri spontane şi sigure ai avut?
Nu începe doar un nou an, ci începe un alt deceniu! Se deschid alte obiective, se modifică structuri energetice, biologice, neuronale! Timpul primeşte alte valenţe şi cere de la noi alte lucruri. Universul complotează fie împotriva noastră, fie în favoarea idealurilor noastre. Dar nu stă în loc! Ne va fi cu atât mai greu în viaţă, cu cât greşim mai mult, cu cât deciziile noastre de zi cu zi vor fi mai greşite. Dar ne va fi şi mult mai bine dacă punem lumină în viaţa noastră, dacă stârpim umbrele trecutului nostru, dacă înţelegem să fim înrădăcinaţi în Dumnezeu! Viaţa noastră întreagă este o înşiruire de decizii, pe care le luăm zi de zi, fie că înţelegem asta, fie că o facem instinctual. Însă timpul trece…
Perioada care urmează va fi extrem de zbuciumată. Ceea ce nu s-a consolidat în ultimii cinci ani se va prăbuşi sub ochii noştri. La nivel planetar se vor petrece lucruri destul de dure, unele au început deja, iar ele vin spre noi să ne pună în oglindă cu noi înşine. Starea de milă ne va duce în etaje inferioare de conştiinţă, iar ceea ce trebuie construit este compasiunea. Sunt lucruri distincte, care vin să ne atragă atenţia asupra diferenţelor. Anul acesta şi implicit decada pe care o deschide vine să ne înveţe să facem diferenţa, să ne întoarcem la analiză, la introspecţie. Cine va înţelege că tot ce urmează depinde exclusiv de nivelul vibraţiilor interioare, că acolo se dă bătălia cea mai dură, va gusta şi din victorie. Cine nu… va coborî în octavele inferioare energetice, va fi manipulat, folosit, nu doar de alţii, ci şi de propriile stafii din dulap. Ideea este să deschidem bine ochii minţii şi să vedem cu ei o realitate despre care ştiam prea puţin spre deloc! Iar dincolo de ceea ce nu înţelegeţi, se află studiul vostru. Ştiu!… Lumea nu mai are timp de studiu! Şi nu mai are pentru că aşa a vrut să fie. Ne-am angrenat în neant şi ne-am ancorat în efemer. Ştim asta, însă parcă nici înapoi n-am da, că deh!… Viaţa este despre mereu înainte. Nu, dragilor, dragi! Viaţa este despre ACUM şi AICI! Iar dacă trebuie să-L recuperaţi pe Iisus de unde l-aţi lăsat pe drum, atunci întoarceţi-vă acolo! Fără El, viaţa voastră este fără putere şi nădejde! Este fără iubire! Saltul de care avem nevoie se poate face doar cu Iisus de mână! Am asistat de curând la o prelegere a unui cercetător pe cont propriu, care ne avertiza asupra unor aspecte extrem de frivole din vieţile noastre. El mi-a dat şi ideea de titlu din acest articol. Cumva, ni se sugera să ne grăbim trezirea şi să înţelegem ce ni se întâmplă. În definitiv viaţa nu este doar despre grătare, petreceri, şampanie scumpă sau piftie. Dar am realizat şi complexitatea înţelegerii şi cumva, m-am declarat înfrântă. Ştiu că lumea nu este pregătită nici măcar pentru întrebarea CE CAUT EU ÎN VIAŢA MEA? Pentru ce ne-a explicat domnul în cauză… nici atât. Şi atunci, ce rămâne de făcut? Rămâne să învăţăm să trăim în armonie, să reînvăţăm să ne rugăm unii pentru alţii, să reînvăţăm noţiunea de bucurie şi să retrăim simplitatea. Când le vom fi învăţat pe acestea, să ne îndreptăm spre iubire. Iubirea aceea care îţi cere infinit să te abandonezi pe tine şi să dăruieşti. Nu! Iubirea nu este despre cadouri scumpe, despre diamante şi poşete de mii de euro, despre lupte, gelozii, divorţ sau trădări! Iubirea este despre: te ţin de mână până la sfârşitul vieţii, orice ar fi să fie! Şi este despre bucuria de a te trezi lângă el/ea, în fiecare dimineaţă, mulţumind Lui Dumnezeu că ţi-a mai dat o zi de trăit împreună. Iubirea este despre toleranţă, despre demnitate, onoare şi sacrificiu. Iubirea este despre perseverenţă, putere şi unitate! Iubirea este despre credinţă!
Vă doresc un an minunat! Un an al întrebărilor cu răspunsuri corecte, al determinării, compasiunii şi al iubirii înfiptă-n Dumnezeu! Şi nu uitaţi că, acest an este şi despre extemporale… din tot ce aţi învăţat până acum!

Până săptămâna viitoare… ALEGEŢI SĂ TRĂIŢI CU DETAŞARE, BUCURÂNDU-VĂ DE VIAŢĂ!

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.