Categories: Actualitate

Instanţa i-a respins contestaţia lui Nicolae Guţă junior

Ieri, Judecătoria Petroşani a hotărât menţinerea sub control judiciar a lui Nicolae Guţă (foto), fiul cunoscutului manelist, respingându-i contestaţia faţă de ordonanţa procurorilor prin care a fost pus sub măsura privativă de libertate.  

Decizia instanţei este definitivă. Guţă junior a fost pus sub control judiciar de procurori pentru 60 de zile, fiind urmărit penal pentru acuzaţiile de lovire sau alte violenţe, ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice. Fiul manelistului a ajuns în această situaţie după ce a agresat sexual şi fizic o tânără de 19 ani, într-un local din Petroşani, în văzul a zeci de oameni. Mai mult de atât, Guţă junior a dispărut după comiterea faptelor, fiind depistat în trafic după aproape două zile în judeţul Gorj. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Iata ca avem justitie. Superb. Acum totul depinde de cea agresata, sa fie cu coloana vertebrala si sa nu-si retraga plangerea. Daca face asta isi merita soarta la fel ca Miruna lui Palesica.

  • Da am vazuto toti la tv ... saraca era toata taiata in cap si batuta :)))) terminati cu subiecte de 2 leo faceti vedete din nimik ... la cat a spus ca e de batuta ma asteptam sa se vada macar o urma si de la sticle in cap... macar capul spart si legistul.ia 2 sau3 zile de ingrjiri si lui la fel... o fi luat si el sticle in cap ... pute a minciuna de ma o posta ... unde e dreptatea ... daca avea si el la fel zile trebuia pusa si fata sub control .. asa justitie ca la noi mai rar... sigur el a gresit doar pt ca a sarit la fata ... dar de acolo si pana la.ce prosti spune presa ... sa va fie rusine .. in primu rand lu8 duoa fetei si dupa celor din presa care mint si umfla orice... stiu ca nu va este rusine... dar este un dzeu care nu ne uite pe niciunu

  • A, deci nu trebuie condamnat pentru o palma, doua sau ca a trantit-o la pamant. Doar daca o omora ere ceva mai de Doamne ajuta pentru justitie. Halal Cetatean. Sa il condamne proportional, nu zice nimeni sa fie inchis pe viata.

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

42 de minute ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

17 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

17 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

17 ore ago